Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Winkeliers en horecabranche boos na uitlatingen De Jonge

Reacties

13 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 9 objectief 20 februari 2021 16:38
  quote:

  Pearljamfan schreef op 20 februari 2021 16:34:


  Vanaf morgen alles opengooien en een collectief vormen
  eens kijkken wat die onnozele in den haag dan denken te doen
  regels zijn buiten propporties, middel is erger dan de kwaal(flinke griep)!!


  Nee, de regering is goed bezig. Geen levens op het spel zetten.
 2. its all in the game 20 februari 2021 16:50
  Natuurlijk is het moeilijk om goede beslissingen te nemen, wat de regering ook doet, ze doen het voor sommigen toch niet goed.
  Ieder kijkt met z`n eigen belangen naar de verschillende maatregelen. Gooi honderd paar ongewassen sokken op een hoop en ieder zal er toch z`n eigen weer terugpakken. Ik denk dat het verstandig is om nog even vol te houden, na de komende, voor velen een vakantie week op een camping/park maar zeker ook na de verkiezingen in maart is de kans heel erg groot dat het aantal besmettingen en de r-waarde weer fors gaat oplopen. Laat de 1.5 meter dan nu nog steeds iets helpen, net als de mondkapjesplicht en de avondklok, het is niet anders, we moeten het nog even vol zien te houden.
 3. interactiev 20 februari 2021 17:40
  De gewone winkel in de straat was toch al op zijn retour en de vele terrasjes en kroegen waren al richting idioterie. Dus een beetje minder kon wel eens, nu worden we gedwongen dit te doen door een klein maar gevaarlijk virusje en niet door de regering.
  En achteraf is het altijd gemakkelijk een koe in de kont te kijken.
 4. BLOK-E 20 februari 2021 18:22
  Een paar hier hebben makkelijk praten, zij hebben een AOW/Pensioen of zekere baan. Er zijn ondernemers die betalen €2000-10.000 huur per maand en thuis ook nog alles, daarbij komen nog veel andere kosten, verzekeringen, auto, 2 x internet enz. Zijn leggen €4000-12.000 in de maand erbij, eens kijken of de mensen die AOW/Pension of een zekere baan dit bedrag per maand wordt ontnomen, jullie waren binnen een maand in opstand, dit gaat nu echter al naar maand 3, het zijn dan reeds vele 10 duizenden € privé erin, begrip is altijd dat wat je overkomt, ieder voor zich!!!
  Ik ben zelf grensondernemer, krijg nagenoeg niets van iemand, Nederland en Duitsland wijst naar elkaar maar niemand is thuis.
 5. forum rang 5 stockholder 20 februari 2021 18:57
  @Blok-E
  Ik ben zelf geen ondernemer maar vind wel dat er veel te weinig begrip en daadkracht voor deze groep is. Van achter je bureau is het gemakkelijk praten, helemaal als je inkomenszekerheid hebt.
  Indien mensen zelf werkloos zouden worden door de genomen Corona maatregelen dan zou het sentiment snel omslaan.
  Als het over een ander gaat ........ maar als jezelf aan de beurt bent.........
 6. PLeek 20 februari 2021 19:51
  De levens van schoolkinderen, studenten, zzp-ers, en bejaarden in verzorgingshuizen worden kapot gemaakt door het beleid van de regering. Kijk eens naar het leed dat veroorzaakt wordt door alle coronamaatregelen, mensen die vereenzamen en psychisch kapot gemaakt worden door de maatregelterreur van Van Dissel. Dit alles om het leven van bejaarde coronapatienten in alle eenzaamheid te verlengen. Kunnen ze straks in eenzaamheid en zonder familie nog een paar jaar aan hun eenzame laatste levensjaren toevoegen, met uit het raam staren en verdriet hebben omdat ze niemand mogen zien, mee praten of aanraken. Dat is humaan.
 7. Wilmetpensioen 21 februari 2021 07:57
  Het beleid speelt de webwinkels, waar hoofdzakelijk Oost Europeanen werken tegen een hongerloon, in de kaart. De concurrentie is niet eerlijk en een race to the bottom waar uiteindelijk niemand beter van wordt. We slopen onze winkelcentra ten gunste van lelijke blokkendozen die ons landschap verpesten.
  Het is erg crue dat de corona zich prima verspreidt binnen webwinkels onder Oost Europeanen en binnen de huisvesting van deze groepen. Ik heb geen inzicht in cijfers, analyses zijn er niet, maar dit is mogelijk een heel lelijk effect van dit beleid.
 8. Beursverkloot 21 februari 2021 10:49
  Ja en terecht dat de Horeca en winkeliers boos zijn op Hugo! Hij is verantwoordelijk voor de trage vaccinatiegraad in ons land. Kijk bv. naar Israel waar ze al 50% van de bevolking een prik hebben gegeven. Hier teveel overleggen en druk bezig met (spoed)wetjes maken. Iets met hoofdzaak en bijzaak...
 9. phil anderson 21 februari 2021 12:06
  Brave onderwijzer geweest die Hugo.Maar absoluut totaal ongeschikt voor de functie van minister.
  En hij wordt natuurlijk ook niet geholpen door een slecht functionerend log ambtenarenapparaat genaamd GGD.In tijden van crisis heb je mensen met visie en daadkracht nodig en die ontbreken nu volledig in dit kabinet.
13 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare