Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Hoekstra: Brusselse groeiprognose Nederland is kort door de bocht

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
 1. HobbyBeleggerT 15 februari 2021 19:58
  Dat is niet kort door de bocht door Brussel, het is nou eenmaal wat het is, de groeiprognose is laag vergeleken met de restvan de EU. Het is kort door de bocht als de kop boven een artikel is dat NL het slechste jongetje van de klas is. Dat is stemmingmakerij, aangezien NL inderdaad ook een stuk minder hard gekrompen is, en dus niet het slechtse jongetje van de klas is.
  Maar ik snap dat onze Wopke dit moet roepen zo, niet iedereen leest verder dan de kop.
 2. Pl@y 2 g@!n 15 februari 2021 20:02
  Wopke wil natuurlijk koste wat kost onder andere de miljardensteun aan KLM verdedigen. Met alle beperkende maatregelen: horeca dicht en winkels dicht, kappers dicht, bioscopen dicht, avondklok, 1,5 meter afstand, geen evenementen en dergelijke denk ik zelfs dat die 1,8% groeiverwachting ruim door de bocht is. Daar mag je nog héél blij mee zijn wanneer je dat dit jaar haalt, ik geloof het serieus niet.
 3. forum rang 6 Go Go Go ! 15 februari 2021 21:29
  Onze KLM-superbelegger Wopke heeft per ongeluk verkeerd ingehaakt op de vraagstelling.

  Wanneer je “groei/krimp” en “economie” in het stukje vervangt door “aantal besmettingen” en “Corona” klopt het wel weer aardig. Helemaal met betrekking tot achterhaalde ramingen.

 4. Rowijn 16 februari 2021 07:32
  Het is juist positief dat Nederland de laagste groeiprognose heeft. Dat betekent dat ze het coronajaar als 1 van de beteren heeft doorstaan. Vanaf een hoog punt groeien is moeilijker dan vanaf een dal. Als je als land de hoogste groeiprognose hebt voor 2021, dan heb je iets verkeerds gedaan in 2020. Je hoeft alleen maar naar de landen te kijken die wel goed scoren in de groeiprognose en hoe hard die zijn afgestraft in 2020.
7 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links