Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Waterschapsbank voor miljoenen opgelicht

Reacties

20 Posts
| Omlaag ↓
 1. beemdboer 15 februari 2021 08:31
  quote:

  andre68 schreef op 15 februari 2021 08:24:

  Suffende ambtenaren. Schuivend met andermans , niet eigen, geld. Gewiekste criminelen. Ik weet de uitkomst al. Inderdaad, wellicht hulp van binnenuit.
  Ze gaan tegenwoordig wel tot hun 25ste naar school maar weten niks en kunnen niet verantwoordelijk handelen . En dit gebeurd met de zuur verdiende centen van de belasting betaler. Ontslaan allemaal en van bovenaf beginnen,
 2. Mr.Windows 15 februari 2021 08:46
  oeps weer een overheidsorgaan (eerder gemeente Amsterdam ...nooit meer iets gehoord of al het geld terug is gekomen). nwbbank.com/ er staan nu een aantal vacature's op hun site, vacature IT security, vacature Risk Manager, vacature Credit Risk Manager....zal wel opgevuld worden door een oud-Rabo of oud-ABNAmro medewerker.
  Je verwacht dat bij een betaling (van gemeenschapsgeld) het desnoods in een aantal keren wordt overgemaakt i.p.v. in 1x 12 miljoen euro naar een nieuwe klant.
 3. forum rang 9 Wilbar 15 februari 2021 09:48
  quote:

  andre68 schreef op 15 februari 2021 08:24:

  Suffende ambtenaren. Schuivend met andermans , niet eigen, geld. Gewiekste criminelen. Ik weet de uitkomst al. Inderdaad, wellicht hulp van binnenuit.
  Uit onderzoek zal blijken dat iedereen natuurlijk volgens de juiste procedures heeft gewerkt. De bestaande procedures gaan namelijk niet uit van helder en logisch nadenken van medewerkers en verantwoordelijkheden. Alles is afgedekt door procedures die nu opeens opnieuw gaan worden bezien en aangepast met een aanvullende procedure.
 4. Domendommer 15 februari 2021 09:53
  Allemaal goed, in ieder geval insiders maar dan van beide kanten. Aanvrager en verlener.
  De aanvraag van een lening is streng onder controle, alles ziet er niet alleen echt uit, het is ook echt.

  Zullen we verder wel niets meer van horen. Ik zou me ook schamen, dus onder het tapijt ermee.
 5. Nuchtertransparant 15 februari 2021 10:00
  Als je 12 miljoen uitleent dat heb je toch ook contact met minimaal de wethouder die verantwoordelijk is voor Financien?! En eigenlijk zelfs de burgervader. Jeetje. Belastingdienst: een bende. CBR: een bende. Diverse gemeentes: een bende. NWB: een bende. RIVM: een bende. GGD: een bende. Wat gaat er wel goed bij de overheid?!
 6. forum rang 6 Nuchtere Kijk Op 15 februari 2021 10:31
  quote:

  Nuchtertransparant schreef op 15 februari 2021 10:00:

  Als je 12 miljoen uitleent dat heb je toch ook contact met minimaal de wethouder die verantwoordelijk is voor Financien?! En eigenlijk zelfs de burgervader. Jeetje. Belastingdienst: een bende. CBR: een bende. Diverse gemeentes: een bende. NWB: een bende. RIVM: een bende. GGD: een bende. Wat gaat er wel goed bij de overheid?!
  Wat er wel goed gaat? Dat ze tenminste eens een jaar hetzelfde verdienen als het jaar ervoor. Maar eigenlijk hebben ze altijd een stijgende CAO en welke ambtenaar je ook vraagt of ze ook een keer (desnoods tijdelijk) salaris willen inleveren, bv. zolang de corona duurt, altijd weten ze eraan te ontkomen.

  Op TV werd Jesse Klaver in 2020 gevraagd of groen links ook niet net zoals bv. in Nieuw Zeeland gebeurde de politiek ook tijdelijk bv. 30 % (gelijk aan NOW regeling) konden inleveren! Wat een gedraai en altijd is het meer en andere potjes of naar anderen wijzen en nooit ligt iets aan hen zelf. Je raadt het al, op dat soort vragen komt nooit een passend of bevredigend antwoordt.

  Het merendeel van de politici kijkt en wijst altijd naar anderen, maar zich zelf verplaatsen in problemen die echt spelen? Als het om geld gaat, lijkt de overheid wel een bodemloze put. Triest om te zien, hoe ooit een welvarend land z'n eigen (jonge) bevolking niet meer weet te huisvesten enz.
 7. forum rang 5 Hoppschwiiz 15 februari 2021 11:28
  quote:

  MOEdig Voorwaarts schreef op 15 februari 2021 07:03:

  Het stemt me triest te lezen hoe slordig ook bij dit bedrijf met gemeenschapsgeld wordt omgesprongen.

  Ik neem echter aan dat de betrokken medewerkers in aanmerking komen voor een stevige promotie!
  Dat slordig zal wel meevallen. De kredietaanvraag zal op ogenschijnlijk echt (gestolen of gekopiëerd) gemeentepapier zijn gedaan. De handtekeningen zijn vervalst (of gekopiëerd). Als er telefonisch door de Waterschapsbank navraag gedaan wordt, zal de telefoon doorgeschakeld zijn naar een telefoon die beantwoord wordt door handlangers. De uiteindelijke fiattering bij de bank wordt gedaan door een medewerker die omgekocht is (of door iemand die niet uitgeslapen is). Klassiek verhaal

  Ik heb er al eerder voor gepleit dat mensen op sleutelposities bij financiële instellingen (krediet beoordelaars, compliance mensen) moeten rouleren binnen een organisatie. Als alles voor lange tijd volgens dezelfde procedures en met dezelfde mensen gedaan wordt kom je vroeg of laat in de gevarenzone
 8. WijHetVolk 15 februari 2021 14:42
  Snap zowieso niet waarom deze bank bestaanrecht heeft. Aandeelhouders zijn overheid, waterschappen en provincies. Er mogen geen commerciele en/of private partijen participeren.
  Waarom moet iedere 'ambtenaar' zijn eigen bank hebben? Waarom kan dat niet centraal, economisch en effectief geregeld worden?
 9. forum rang 8 jowi 15 februari 2021 17:08
  Ff raden.

  De werknemer die obv de valse gegevens de lening heeft verstrekt zal wel in het complot zitten. Ben benieuwd op welke bankrekening en in welk land die 12 mio nu staat.
  Soortgelijke zaken zijn inmiddels bij de Gem A'dam, UWV en Belastingdienst voorgevallen.

  Geen probleem. Niet materieel. We verhogen gewoon de provinciale opslag in de MRB!!!!!!!!!!!!!!!!
20 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links