Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Coronacrisis stuwt winst beursintermediair Flow Traders hoogte in

Coronacrisis stuwt winst beursintermediair Flow Traders hoogte in

AMSTERDAM (ANP) - Beursintermediair Flow Traders heeft in 2020 volop geprofiteerd van de grote onrust op de aandelenmarkten die werd veroorzaakt door de coronacrisis. Door de pandemie werden veel meer aandelen verhandeld en dat is gunstig voor het Amsterdamse Flow Traders. De winst van de zogenoemde flitshandelaar ging daardoor zeer sterk omhoog, net als de omzet.

De netto handelsinkomsten van het bedrijf waren vorig jaar ruim 933 miljoen euro, meer dan een verviervoudiging vergeleken met een jaar eerder. Onder de streep bleef een winst van 464,5 miljoen euro over. Dat was ruim 53 miljoen euro in 2019.

Flow Traders zorgt bij bepaalde beleggingsproducten voor de vraag- en aanbodprijzen en strijkt het tussenliggende verschil als inkomsten op. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van supersnelle computers en slimme software.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Flow Traders

Gerelateerd

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. Snurker 12 februari 2021 10:02
    Deze jongens doen het prima. Of de mens nu wel of niet gretig is, zij pakken gewoon het tussen quote. De programmeurs van de benodigde software daarvoor krijgen van mij een pluim. Hoe meer er verhandeld wordt hoe beter. Het rendement wordt goed benut. Ze kunnen eigen aandelen inkopen en geven ons, de investeerders, als beloning een vette dividend. Dat allemaal om belasting technische redenen. Kortom een succesvolle mix van kennis over de basisfundamenten van de economie. Houden ze de vinger aan de pols. blijven ze nuchter, doen ze geen rare dingen die rijkdom met zich meebrengt, dan zijn er velen mee gediend.
7 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Flow Traders 33,920 07 mei
+0,600
+1,80%
 

Trending

Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare