Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Unilever richt aandacht op plantaardig voedsel en hygiëne

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. chogogo 5 februari 2021 19:35
    Unilever wil graag met allerlei Circulaire projecten meedoen maar er totaal geen geld aan uitgeven. Unilever neemt maar geen besluit over belangrijke dingen. "Maar er is nog geen beslissing genomen over wat we daar mee willen doen." Unilever verhuist naar de UK, terwijl ze miljoenen subsidie kregen van de EU. Zwak bedrijf in strategie, niet geëngageerd met de consument en zeker niet met de jongeren. Ik hoop als jongere dat dit soort bedrijven ten onder gaat.
  2. Jackpot1983 5 februari 2021 19:43
    Het eerste wat die jongeren doen als ze uitgaan is een beetje Axe onder de arm. Unilever heeft gewoon degelijke producten. Het is hier met de paplepel ingegoten Unox is de beste soep uit blik en wil je een goede rookworst kom je ook uit bij Unox. Krijg je een baby nou iedereen gebruikt nagenoeg de producten van Zwitsal. Wil je een ijsje grote kans dat die van Unilever afkomstig is en zo kunnen we nog wel ff doorgaan. Die jongeren hebben niet een in de gaten wat ze naar binnen kauwen.
  3. loekhonderd 15 februari 2021 14:04
    Het is toch wel opvallend dat Unileverkoers 20% omlaag is gegaan sinds ze naar Londen is vertrokken. De meeste aandelenomzet is toch echt in Amsterdam en niet in Londen. Ik hoop maar gauw dat er een opsplitsing komt met nl voedingsbedrijf. Dat creëert waarde voor aandeelhouder.
7 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

UNILEVER N.V. 50,380 27 nov
-0,620
-1,22%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare