Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Personeel Tata Steel IJmuiden teleurgesteld over afhaken Zweden'

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. IkWilVanIEXAf 29 januari 2021 11:19
    In het verleden waren de verkeerde keuzes gemaakt waardoor TATA steel IJmuiden is uitgewoond. De grootste fout was de overname van Hoogovens door British Steel. Vanaf dat moment is de ellende voor IJmuiden begonnen. En het uitwonen van de productielocatie IJmuiden gaat tot op de dag van vandaag nog gewoon door. In de geruchtenstroom hoorde ik dat TATA steel ongeveer 7-8 miljard EUR voor TATA Nederland vraagt. Als dit waar is dan is niet door laten gaan van de overname een logische stap van SSAB. Een inhaalslag om IJmuiden weer aan de eisen van deze tijd te laten voldoen zal ook de nodige miljarden kosten. Miljarden ja u leest het goed, zo groot is de achterstand. In combinatie met de hoge vraagprijs zal geen enkel bedrijf hier in stinken.
  2. Inhoudelijk 29 januari 2021 11:43
    De bonden hebben het altijd wel al goed begrepen daar bij Tata/Hoogovens. Ze hebben op de juiste momenten hun mond open gadaan, maar kregen niet altijd gehoor. Zeker met die Brise fusie welke de werknemrs toen al niet zagen zitten, maar werd doorgedrukt. Men was opgelucht dat Tata kwam, want dat kon toen alleen nog maar beter gaan. Die afsplitsing van UK willen de bonden natuurlijk graag zien doorgaan want daarmee is alle ellende begonnen. a la KLM Air France.... wat zou het KLM personeel toch graag van de Franse tak af willen.
5 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare