Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

AEX zakt verder weg door zorgen over herstel economie

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
 1. Nuchtertransparant 28 januari 2021 09:58
  Het spel is op de wagen. Langzamerhand en steeds meer zal de enorme schade zichtbaar worden in de economie. Door te lang lockdowns kraakt het in de horeca, detailhandel, evenementen business, reiswereld, uitzendbranche en ZZP-ers (en moet ik nog even doorgaan) enorm. Steeds meer ondernemers in mijn vriendenkringen zien de bodem van de persoonlijke schatkist in zicht komen. Heel veel mensen denken dat de overheid alles vergoed alleen dat is bij lange na niet zo. Circa 30/35% moeten ze zelf iedere maand bijleggen en dan is op enig moment je vermogen er doorheen. En de banken springen niet meer in. Het aantal defaults op door de staat gegarandeerde leningen loopt op. Ik zie geen andere alternatief dan dat ze zeer binnenkort de boel weer open gooien.
 2. Blenheim 28 januari 2021 10:45
  In de woorden van een bekende filosoof uit de jaren tachtig: "Paniek, peeuw, peeuw". Gelukkig is daar ook de heer Buffett die ons eraan herinnert een solide portefeuille op te bouwen voor de lange termijn, dan zijn dit soort momenten enkel interessant om op enig moment bij te kopen.
 3. forum rang 5 geobeo 28 januari 2021 11:44
  quote:

  Makita schreef op 28 januari 2021 11:27:


  CNBC pro zegt buy the dip


  CNBC = bullshit

  Die riepen gisteren dat Melvin Capital haar shorts op GME verkocht zou hebben om Melvin te helpen.

  Spreekbuis van de hedgefunds. Als je je geld kwijt wilt aan hedgefunds moet je vooral CNBC kijken en handelen zoals ze daar zeggen.
11 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

AEX 718,41 07 mei
+5,95
+0,84%
 

Trending

Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare