Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

General Motors straalt op Wall Street

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 januari 2021 16:09
    20jaar geleden was het internet. Als je dat meenam in het strategische praatje dan was je er zeker van dat de koers een sprong zou maken. Nu is elektrisch het toverwoord. Kan lang goed gaan, maar verwachtingen lopen vaak uit de pas met de realiteit. De hype cycle van Gartner laat dit mooi zien.
  2. forum rang 4 s.lin 17 januari 2021 15:52
    GM investeert bijna $ 800 miljoen om Canada's eerste grootschalige EV-fabriek te creëren
    Zo. ??17 januari 2021,

    General Motors maakte vrijdag bekend dat het een overeenkomst heeft bereikt met vakbond Unifor en bijna $ 800 miljoen zal investeren om zijn CAMI-fabriek in Ontario om te vormen tot Canada's eerste grootschalige fabriek voor elektrische voertuigen.

    Vorige week lanceerde General Motors ( GM ) zijn BrightDrop-bedrijf, dat klanten een ecosysteem van verbonden en geëlektrificeerde producten en diensten zal bieden die zijn ontworpen om de levering van goederen en diensten te verbeteren.

    BrightDrop zal de EV600 ontwikkelen, een elektrische lichte bedrijfswagen, waarvan GM hoopt dat deze eind 2021 klaar zal zijn voor levering.

    De CAMI-investering is de laatste in een lange reeks recente ondernemingen van GM in Canada. De CAMI-fabriek zal de komende twee jaar overschakelen van de huidige productie van de Chevrolet Equinox naar de productie van BrightDrop EV600. ( Zie GM-aandelenanalyse op TipRanks )

    Argus Research-analist Bill Selesky heeft zijn rating op GM drie dagen geleden verhoogd van Hold naar Buy en een koersdoel gesteld van $ 56. Dit impliceert een opwaarts potentieel van ongeveer 12% ten opzichte van het huidige niveau.

    Selesky zei dat GM blijft uitbreiden naar elektrische en autonome voertuigen en dat het profiteert van "hoge marges" in Noord-Amerika en van "solide cashflow en een sterke balans".

    Consensus onder analisten is een sterke koop op basis van 13 aankopen en 1 hold. Het gemiddelde koersdoel van $ 53,50 suggereert een opwaarts potentieel van ongeveer 7% voor de komende 12 maanden.

    GM scoort een perfecte 10 van Tipranks ' Smart Score- tool, wat aangeeft dat het een grote kans heeft om de marktverwachtingen te overtreffen.

    finance.yahoo.com/news/gm-invest-near...
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Gerelateerde instrumenten

  1. AEX 18:05
    860,01
    -0,62% -5,35
  2. 42,265
    -0,41% -0,175
  3. 0,00
    0,00% 0,00

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links