Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Financieel directeur Heijmans vertrekt naar FrieslandCampina

ROSMALEN (ANP) - Bouwonderneming Heijmans moet op zoek naar een nieuwe financieel directeur. De huidige bestuurder Hans Janssen kondigde aan per 15 april dit jaar zijn taken neer te leggen. Hij stapt over naar zuivelbedrijf FrieslandCampina, waar hij per 1 mei eenzelfde rol zal gaan vervullen.

Janssen neemt bij FrieslandCampina de positie over van Jaska de Bakker. Zij heeft besloten om het bedrijf in de zomer van 2021 te verlaten om zich toe te leggen op het vervullen van een aantal commissariaten.

Janssen was eerder financieel bestuurder bij de leverancier van medische hulpmiddelen Mediq. Daarvoor vervulde hij diverse functies bij Unilever. Hij werd in 2017 aangesteld als financieel eindverantwoordelijke bij Heijmans.

De raad van commissarissen bedankt Janssen voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling en versterking van Heijmans in de afgelopen jaren. Bestuursvoorzitter Ton Hillen van Heijmans zegt het vertrek van Janssen te betreuren, maar zijn keuze te respecteren.

De commissarissen van FrieslandCampina bedanken op hun beurt De Bakker voor haar inzet. Ze heeft volgens het bedrijf een belangrijke rol gespeeld bij het bepalen van de strategie en de transformatie van FrieslandCampina in een nog toekomstbestendiger bedrijf.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Heijmans

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Heijmans 14,700 11 mei
0,000
0,00%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare