Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Iran verbiedt Britse en Amerikaanse vaccins

Reacties

16 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 6 Machiavelli 8 januari 2021 13:09
  quote:

  WijHetVolk schreef op 8 januari 2021 12:45:


  80 miljoen mensen, misschien 1 miljoen 'leiders' maar die 79 miljoen MENSEN kunnen wat de eerste 3 leden betreft doodvallen.
  Ik schaam me dood dat dit soort lieden tot de 'westerse beschaving' gerekend worden.


  Iran en zijn ayatollah's die tot de westerse samenleving gerekend kan worden? Je maakt toch zeker een grapje? Een land waar ze anders geaarden van een flatgebouw afgooien? Weinig beschaving te vinden heden ten dagen. Iran was een prachtig land vroeger, maar ja die godsdienst die staat voor vrede heeft wat roet in het eten gegooid helaas.
 2. Moker88 8 januari 2021 14:11
  Iran en de VS verkeren in staat van oorlog. Los van wie daar schuldig aan is of niet. Wat ik bijzonder vind is dat ze openlijk aangeven vaccins uit China of Rusland wel te accepteren. Meer landen kiezen daarvoor. Tot voor kort zou niemand opteren voor Chinees spul als er goede alternatieven zijn, maar blijkbaar is die tijd voorbij. Het Westen wordt voorbijgestreefd....
 3. Contrair1975 8 januari 2021 14:31
  Iran, de meest exotische en avontuurlijke belegging in mijn portfolio! In 2017 tijdens mijn vakantie daar een bankrekening en brokeraccount geopend. Via vriendjes in Dubai (die de juiste Iraanse mensen kenden) heb ik het geld uiteindelijk Iran in gekregen. Toen de munt 200% devalueerde begin 2018 een extra storting gedaan, en nu gewoon wachten. De belegging daar doet het vooralsnog beter dan de worldindex, sinds Oktober 2017 sta ik op 105% rendement (in euros). Maar relatief kleine bedragen, risico's zijn fors en het slingert enorm.

  De hoop is dat er uiteindelijk een nieuwe regering komt in Iran / VS die wel met elkaar door 1 deur kunnen. Als buitenland kapitaal ooit weer eens beschikbaar komt, is er een enorm groei potentieel. Hoog opgeleid land, jonge populatie, ruim 80 miljoen inwoners. Echt enorm vriendelijke mensen, vergelijkbaar met Oman voor de mensen die ook in het Midden Oosten hebben gewoond :)
 4. WijHetVolk 8 januari 2021 15:52
  quote:

  Contrair1975 schreef op 8 januari 2021 14:31:


  Hoog opgeleid land, jonge populatie, ruim 80 miljoen inwoners. Echt enorm vriendelijke mensen, vergelijkbaar met Oman voor de mensen die ook in het Midden Oosten hebben gewoond :)


  Niet gewoond maar heb wel ervaringen opgedaan in Iran en heb daardoor een uitgebreide vriendenkring opgebouwd.
  Qua bevolking ben ik het 100% met je eens.

  VS en Iran vrienden/betere relaties in de toekomst? Nope! Never ever. Iraniërs zijn niet dom genoeg om hun bezittingen/land zomaar over te dragen aan de Amerikanen/Saudies.
16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links