Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Verder aanscherpen regels voor hotels 'hoogst symbolisch'

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 6 Jestbread 6 januari 2021 11:27
  quote:

  P.Latzak schreef op 6 januari 2021 11:07:


  Die boeven willen het in ieder geval tot 15 maart dicht houden.
  Natuurlijk per post stemmen , en ik weet al welke stem-computers zij gaan gebruiken
  In Nederland gebruiken we niet eens stemcomputers, maar gewoon met rood potlood en papier. Maar ga vooral verder met je onderbuikgevoel janken over alles. Die amerikanisering van Nederland is echt doorgeslagen.

  Ik heb jarenlang bij verkiezingen op stembureaus gezeten en helpen met tellen en er wordt één stem verschil geaccepteerd tussen de werkelijke aantallen ingeleverde stemformulieren en het aantal mensen die gestemd hebben op dat bureau.
 2. forum rang 8 drooglegging 6 januari 2021 13:53
  Het is wel erg op de man gespeeld als 4 kamers van de 360 beschikbare kamers bezet zijn om dan maar het hele hotel te sluiten.
  De kans dat je als gast een ander gast tegenkomt in hetzelfde hotel is even groot dat je onze premier op de fiets ziet zonder handen aan het stuur.

  Het lijkt wel of de haag bezig is met een soort van opruiming van het hele horeca gebeuren, ze doen het nu grof omdat de omdat de omstandigheden het toelaten waarschijnlijk.
 3. antonvb 6 januari 2021 13:56
  Gooi alles maar dicht, ook de supermarkten en online winkels. En ook ziekenhuizen en apotheken. Gooi ook het internet op zwart en de tv en de beurs. Leg het betalingsverkeer plat. Bombardeer de snelwegen. Blaas alle bruggen op. En iedereen die nog een stap buiten de deur doet gooien we in de Noordzee. Alles is geoorloofd om de onzichtbare vijand te bestrijden.
 4. forum rang 6 Ronald Engels 6 januari 2021 17:22
  Alle Nederlanders moeten massaal dagelijks minimaal 1000 IU vitamine D3 gaan slikken, dan stijgt de immuniteit tegen Corona, Sars en Influenza virussen zeer sterk en veel minder Corona Zieken, zeker weten, vooral Ouderen, Obesitas en Hart en Vaat zieken verbeteren dan zeer sterk hun Immuniteit.

  Overigens, totaal onverantwoordelijk van onze RIVM- OMT- en onze zogenaamde Regering Specialisten dat dit "nooit" zeer duidelijk gecommuniceerd is aan de bevolking. Voorkomen van Ziektes is waar het beleid op had moeten draaien en dat doe je met Groenten/Fruit en Vitamines en niet met Testen, Mondkapjes en afstand houden, dat maakt alleen meer zieken!

  Maar ja, aan Groenten en Fruit en Vitamines, kan big Pharma, RIVM en OMT, Regering/Ambtenaren niets extras verdienen, dus verder manipuleren/indoctrineren Burgers is het Dogma van deze Heren en Dames. Bah!

  M.v.g. Ronald
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links