Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Royal Delft wil directeur Sotheby's als commissaris

DELFT (AFN) - Porseleinmaker Royal Delft wil Sarah de Clerq benoemen tot commissaris. Zij is momenteel directeur van de Nederlandse tak van veilinghuis Sotheby's en werkte eerder ook voor veilinghuis Christie's.

De Clerq vervangt niet een van de huidige commissarissen van Royal Delft. Als de aandeelhouders van het bedrijf in mei instemmen met de voordracht wordt de raad van commissarissen daarom uitgebreid.

Voorzitter Marc Udink van Royal Delft wijst naast De Clerqs bestuurlijke ervaring op haar grote netwerk in de kunstwereld. "Deze kennis en ervaring is zeer welkom nu volgend jaar de rondleidingen, experience en het museum ondergebracht worden in de Stichting Royal Delft Museum.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Porceleyne Fles

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 november 2020 12:37
    Honderden jaren geschiedenis, ik mag toch hopen dat alles goed blijft gaan: symbolisch een paar ton per jaar plus op de jaarrekening als blijk van goede dienst en waardering.

    Zit van Fentenner tot Vlissingen er nog in? oh zo belangrijk!

    Ik ben gek op Delfts porselein, werkelijk uniek producten, het kan, zal en mag nooit verdwijnen, cultureel erfgoed moet altijd beschermd blijven, KLM is geen cultureel erfgoed en krijgt toch ook centjes?
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links