Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Pharming bouwt nieuwe productielocatie in Oss

Pharming bouwt nieuwe productielocatie in Oss

LEIDEN (AFN) - Biotechnologiebedrijf Pharming laat een nieuwe productiefaciliteit bouwen in Oss. Daarmee wil de onderneming zijn verwerkingscapaciteit van zijn belangrijkste middel ruconest uitbreiden. De zogeheten downstream-productie omvat de zuivering, filtratie en concentratie van het startmateriaal.

De bouw van de productielocatie start medio 2021 op het Pivot Park in Oss. Daar staat ook de locatie van BioConnection, de "fill & finish-partner" van Pharming, waarin een minderheidsbelang wordt gehouden.

Het nieuwe Pharming-gebouw heeft vijf bouwlagen en een totale vloeroppervlakte van 4000 vierkante meter. De komst van Pharming naar Pivot Park zorgt voor tenminste zo’n veertig nieuwe arbeidsplaatsen in Oss.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Pharming 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Reacties

20 Posts
| Omlaag ↓
 1. Stock-King24 19 november 2020 07:44
  Goed nieuws, en mooi dat productie in NL gaat plaatsvinden. Heb Pharming (10-20cent) al jaren in mn bezit, elke keer denk ik nu gaat het gebeuren en de koers gaat serieuze vormen aannemen na goed nieuws, maar helaas. Het blijft de particuliere IEX belegger die er in gelooft...
 2. JaccoW 19 november 2020 08:47
  quote:

  Wilbar schreef op 19 november 2020 08:32:


  [...]Dit was zeker een impuls reactie van u zonder het persbericht echt te begrijpen?


  nee wilde ook wel eens een heleboel reacties krijgen op een onzin bericht. ik blijf me verbazen waarom mensen sowiezo reageren op een bericht wat kant nog wal slaat. laat lekker gaan denk ik meestal. wie ben ik om iemand anders ervan te doordringen dat ik het goed heb en jij het echt wel fout heb (omdat ik dat vind...) Zeker met pharming als je af en toe op dat forum kijkt. (en ook hier hoop ik weer veel reacties op te krijgen natuurlijk van onze msm toetsenbord hoolies ;-)

  Groetjes...
 3. forum rang 4 MD2018 19 november 2020 09:14
  quote:

  Duijn301 schreef op 19 november 2020 08:58:


  Het nieuws van gister. Man wat een poppenkast


  IEX is gewoon beetje laat met berichten...Maar goed het is wel interessant dat men deze stap neemt. Vele roepen dat de groei eruit is maar waarom dan een nieuwe fabriek opzetten. Men zet dit niet voor niks neer. Er speelt iets/ er komt binnenkort wel wat naar buiten. Zou dan Ruconest toch een Covid middel worden om te voorkomen dat men op IC terecht komt.... dat zou mijn enige verklaring nu kunnen zijn dat men hard op wil schalen. En voordat de hele wereld gevaccineerd wordt wat natuurlijk niet gaat gebeuren zal Covid of een andere mutatie of virus wel weer actueel zijn..

  Succes allen
20 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Pharming Group 1,073 07 mei
+0,035
+3,37%
 

Trending

  Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
  #/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare