Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

'Moeite waard om nog eens naar aandeel TKH te kijken'

AMSTERDAM (AFN) - Het is de moeite waard om nog eens naar het aandeel van technologiebedrijf TKH te kijken. De koers van het aandeel is sinds het begin van de coronacrisis nog niet echt hersteld, terwijl de economie weer opkrabbelt. Dat stellen analisten van KBC Securities.

De beknopte handelsupdate van technologiebedrijf TKH wijst volgens KBC op stabiele prestaties ondanks een lagere omzet. De brutomarge werd in het derde kwartaal verhoogd ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. TKH verhoogde de winstverwachting voor heel 2020 naar 65 miljoen tot 69 miljoen euro. De impact van de coronacrisis op de Twentse onderneming is minder groot dan eerder werd verwacht.

Ook ING is positief over de handelsupdate van TKH. Analisten van de bank wijzen ook op het voornemen om voor 25 miljoen euro aan eigen aandelen in te kopen.

Het advies van KBC blijft buy, met een koersdoel van 45 euro. ING handhaaft een hold-advies, met een koersdoel van 34 euro. Het aandeel TKH noteerde dinsdag rond 09.35 uur 4,1 procent hoger op 36,76 euro. Daarmee was het de sterkste stijger in de Amsterdamse MidKap.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
TKH

Gerelateerd

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 6 Nuchtere Kijk Op 17 november 2020 10:55
  quote:

  dm schreef op 17 november 2020 10:20:


  Wat lopen die banken met hun adviezen achter de feiten aan zeg. Is dit puur om beginnende particulieren het bos in te sturen?


  Het is gewoon een lachwekkend figuur aan het worden Analist Tijs Hollestelle van ING. Hier ook alweer met dit fonds en elders zit hij ook vaak mis. Of is het een carrière switch naar cabaretier ? ;-)
 2. forum rang 7 izdp 17 november 2020 11:06
  Zeker de moeite waard om er nog eens goed naar te kijken.
  Iets minder dramatisch zou een correcte berichtgeving zijn geweest.
  Hogere winstverwachting is de gebruikelijke bla bla van TKH.
  Aandeleninkoop met zo'n magere winst is ronduit een brevet van onvermogen en moet blijkbaar de al jarenlange matige gang van zaken maskeren.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

TKH Group

49,320 26 nov
+49,320 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links