Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Beurswaarde Air France-KLM schiet omhoog na vaccinnieuws

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 6 Nuchtere Kijk Op 16 november 2020 13:55
  Vaccin? Pfff zie quote:
  "Het type coronavirus dat nu in de VS huishoudt, is een variant van het virus dat vanuit Wuhan de wereld is overgegaan.

  Door dit soort mutaties bestaat de kans dat het covid-19-vaccin het griepvaccin achternagaat. Een vaccin moet dan jaarlijks worden aangepast aan de nieuwste virusversie. “Daarmee hobbel je dus altijd achter het virus aan.” Het is gewoon een politiek keuzemoment lijkt het wel, om nu in deze fase zo positief te berichten alsof het 90% effectief werkt. De media brengt het veel te positief, en de vraag bestaat ook zijn er wel genoeg mensen die het vaccin durven/willen nemen.

  De media maken schattingen alsof zo'n 3/4 van de bevolking het vaccin wel wil nemen. Hier wordt nu al sterk aan getwijfeld en men mag blij zijn als die bereidwilligheid op ca. de helft gaat uitkomen.

  Een gemuteerd griepvirus zorgde in de winter van 2017-2018 voor zo’n 6000 extra doden. Van oktober tot december 2017 waren mensen via de griepprik behoorlijk beschermd, maar in januari stak een gemuteerde versie de kop op waartegen de griepprik geen afdoende bescherming bood. Daarna overleden er meer mensen aan de griep.

  Virussen kunnen zelf niet overleven, daarvoor hebben ze gastheren nodig. Om de kans te vergroten dat ze kunnen overspringen van de ene gastheer naar de andere veranderen ze zichzelf voortdurend."

  www.telegraaf.nl/nieuws/1423180086/wh...
 2. forum rang 6 Nuchtere Kijk Op 16 november 2020 19:17
  quote:

  Ivo Fl schreef op 16 november 2020 14:42:


  Covid-19 muteert nauwelijks. Het bestaat uit effe ruim 29.000 DNA delen en muteert gemiddeld 2 DNA deeltjes per maand. De kans dat een elementair deeltje muteert, is dus een kans van 1 op 15.000 per maand. Niet schokkend, wel om rekening mee te houden.


  Heb je daar een bron van? Ik hem me er ook in verdiept en hoor het volgende, juist vanwege mutatie. "Immuniteit dat is iets wat we op dit moment nog niet kunnen inschatten."
 3. Ivo Fl 16 november 2020 20:39
  Het genoom van SARS-CoV-2 heeft een lengte van 29.903 nucleotiden en bestaat uit verschillende genen die coderen voor de eiwitten waaruit het virus is opgebouwd (https://nl.wikipedia.org/wiki/SARS-CoV-2)


  de kwalijkheid v/e eventuele mutatie;
  www.nu.nl/nucheckt/6082449/nucheckt-g...

  Het aantal van 2? In mijn algemene leeswoede ben ik die bron vergeten. Wel kan ik je deze link geven; radio1.be/het-coronavirus-muteert-erg...

  Echter, de geloofwaardigheid van de kwaliteit v/h artikel trek ik in twijfel, want er staat ook; Wetenschappers overal ter wereld zijn druk in de weer om de genetische code van het coronavirus te kraken.
  Dat is niet helemaal juist want de Chinese hadden het binnen een week al gekraakt.

  Zo zijn er steeds meer zaken die ook bekend worden. In oktober las ik nog dat wetenschappers in Milaan en Turijn in het rioolwater (opgeslagen...later onderzocht...doen we in A'dam ook om medicijn en druggebruik te meten) al Covid-19 deeltjes maten. Van het weekend las ik dat men met terugwerkende kracht naar longfoto's van oktober heeft gekeken in Italy en nu zagen (toen niet) dat men toen al Covid-19 had...dus opgelopen in zeker sept. 19. Van de zomer gelezen dat de amerikanen via satellieten bij het ziekenhuis van Wuhan al een extra drukje zagen.

  Wat er allemaal van waar is, weet ik niet. Wel geloof ik dat het al langer aanwezig is dan dec .19. Hoe dan ook...er zal nog veel naar buiten komen....en vooral veel vragen beantwoord moeten worden zoals jij ook al stelt...
10 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gerelateerde instrumenten

 1. AEX 716,80 16 apr
  +3,00
  +0,42%
 2. Air France-KLM 4,980 16 apr
  +0,109
  +2,24%
 

Trending

  Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
  #/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare