Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Wall Street sluit met groene koersenborden

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 Ger1948 13 november 2020 23:49
  quote:

  Lepre Chaun schreef op 13 november 2020 22:23:


  AEX maandag wel een inhaalslag .

  En dat zonder die geweldige president van jou, die maar niet wil accepteren dat hij verloren heeft.
  Tja, wat zul jij je beroerd gevoeld hebben de laatste weken. Hopelijk krijgt die kleuter snel zijn lolly en dan: WEGWEZEN
 2. forum rang 5 jan de vakman 14 november 2020 12:06
  Ja, ik behoor van de week overduidelijk bij de beleggers die naast de pot pissen, de ongeluksdag;vrijdag de 13e moest er voor zorgen dat we groen gingen schrijven, maar nog geen kwart van de aex winst.
  Dat komt door amerika, daar staan de chippers tussen de steendure tech, als die de prullenbak worden ingeknikkert,klappen de chippertjes evenveel naar beneden, dat zag je heel de week in europa,alle chippers startten de dag laag, door usa dip, liepen vervolgens leuk op,maar begonnen richting half4 weer keihard te dalen, dat was niet de enige ramp;post nl ging later in de week elke dag, overdag stevig hoger,om richting de avond bijna alles weer te verspelen, er is 1 lichtpuntje;in de beide grote kranten stond vandaag, dat de kindertjes toch hun schoen wel mogen zetten, die zal post nl dan wel volgooien!!
  Maar 1 aandeel glansde opnieuw van de week en dat was aperammetje,terwijl hij ook nog eens een heel leuk kw div gaf+13,49%!!
  Vandaag nog wat Dalmmeriten, want de oudijzersprijs is weer 1 cent gestegen, dankzij Joetje, vriendje Trump heeft zijn verlies gewoon 100% aan zichzelf te danken, bij de komst van de handelsoorlog had ik al voorspeld;deze levert alleen verliezers op,mede door meerdere van die hoogst ongelukkige akties bijt hij nu in het zand, dat hij ook nog eens mega wil vervuilen, met zijn super slimme akties bij alaska, als daar de elementen in toorn ontbranden, smeek je om een giga milieuramp!!
  Ook moet ik vandaag het overvloedige hemelwater in goede banen leiden, door al mijn goten schoon te maken.
  Morgen mogen we weer, er komt een kandidaat, dat is een leerling dominee uit Staphorst, de Christenen konden van de week geen goed doen, zij werden massaal aan de schandpaal gespijkerd, terwijl ik denk dat homo,s en lesbo,s het in christen gezinnen het mee van het beste hebben,ondanks dat wij deze tegen het WOORDvan GOD ingaande leefwijze afwijzen.
  Hopenlijk stalt deze lerende broeder op kostelijke wijze de schatten en rijkdommen van het WOORD uit,we zullen er om bidden!!
  Maandag hoop ik dat eindelijk tante pos in een Max bolide stapt en onwijs omhoog gaat scheuren,want de postpakketten hemel kleurt heldergroen!!SJALOOM!!!
 3. DannyFletcher 4 juni 2021 16:19
  Ik denk dat het niet lang sloot, en niet voor de eerste keer ... Sinds een paar weken hierna is de Amerikaanse aandelenmarkt donderdag met groei geopend, gericht op de vooruitzichten voor een stimuleringspakket in het Congres, en niet op tekenen van een verdere vertraging van de Amerikaanse economie ... Eerder meldde het Amerikaanse ministerie van Arbeid dat het aantal aanvankelijke aanvragen voor een werkloosheidsuitkering vorige week steeg tot een nieuw record in drie maanden van 885K, ondanks de verwachting van een stijging tot 800K. De markt interpreteerde het nieuws als een potentiële kans om wetgevers te dwingen zich te concentreren op de voltooiing van het stimuleringspakket, dat ongeveer $ 750 miljard zou kunnen bedragen.
 4. DannyFletcher 6 juni 2021 20:26
  Ik denk dat het niet lang sloot, en niet voor de eerste keer ... Sinds een paar weken hierna is de Amerikaanse aandelenmarkt donderdag met groei geopend, gericht op de vooruitzichten voor een stimuleringspakket in het Congres, en niet op tekenen van een verdere vertraging van de Amerikaanse economie ... Eerder meldde het Amerikaanse ministerie van Arbeid dat het aantal aanvankelijke aanvragen voor een werkloosheidsuitkering vorige week steeg tot een nieuw record in drie maanden van 885K, ondanks de verwachting van een stijging tot 800K. De markt interpreteerde het nieuws als een potentiële kans om wetgevers te dwingen zich te concentreren op de voltooiing van het stimuleringspakket, dat ongeveer $ 750 miljard zou kunnen bedragen. Ik heb deze informatie geleerd van berichten op Facebook, waarin de auteurs praten over de huidige situatie op de aandelenmarkten. Ik vond daar veel berichten over dit onderwerp en merkte dat ze in de meeste gevallen werden gepubliceerd door accounts met bijna 33 duizend abonnees! Ik ben er zeker van dat om dergelijke indicatoren te bereiken, de auteurs van deze accounts viplikes.net/buy-facebook-followers hebben gebruikt om het aantal abonnees snel te vergroten.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

NY-DJ-Industrial Avg

0,00 nov '18
0,00 0,00%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links