Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

'Resultaten B&S beetje beter dan verwacht'

AMSTERDAM (AFN) - Hoewel distributeur en groothandelsbedrijf B&S Group last blijft houden van de impact van de coronacrisis in de reisbranche, blijft ING beleggers adviseren aandelen B&S te kopen. De resultaten van het derde kwartaal waren volgens de bank "een beetje" beter dan verwacht.

Volgens de bank heeft B&S voldoende voorraden en genoeg financiële middelen om onverwachte veranderingen in de vraag naar producten aan te kunnen in aanloop naar de feestdagen. Ook ziet de bank de onlineverkopen in het segment van gezondheid, beauty en likeuren groeien, waardoor de inkomsten stegen. De bank ziet deze trend ook in de eerste paar weken van het vierde kwartaal. Verder bleef de financiële positie van het bedrijf stabiel door de focus op het werkkapitaal, aldus ING.

Volgens ING is het vierde kwartaal vanwege de feestdagen een belangrijke periode voor B&S. De bank verwacht dat de verkopen de negatieve impact van de coronacrisis in andere sectoren waarin B&S actief is kunnen compenseren. Op luchthavens en cruiseschepen zijn de verkopen door de coronacrisis beduidend minder.

De bank verwacht een "gematigde positieve reactie" op de aandelenkoers na het handelsbericht van B&S vanmorgen. Daarin zei het bedrijf in het derde kwartaal herstel te zien ten opzichte van de eerste jaarhelft.

Het advies van ING blijft staan op buy, met een koersdoel dat onveranderd blijft op 10,50 euro. Het aandeel B&S noteerde maandag omstreeks 10.15 uur een plus van 3 procent op 6,38 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
B&S Group SA

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

B&S Group SA 8,880 10:27
+0,310
+3,62%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links