Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

VEB tegen emissie Unibail-Rodamco-Westfield

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
 1. Terechter 9 november 2020 07:51
  Een compliment voor het gemotiveerde standpunt van de VEB. Ik heb al heel lang een abonnement op het beleggingsblad van de VEB en heb ze nog nooit kunnen betrappen op een ondeskundig oordeel.
  Het is jammer dat het management niet open staat voor andere meningen, want dat zou het bedrijf zeer ten goede komen.
 2. Banana 9 november 2020 12:21
  Een claim emissie is mijns inziens geen goede zet , immers geld zou met uitgifte van obligaties tegen relatief lage rente ( marktrente is erg laag) opgehaald kunnen worden.
  Of met een stand by lening die ter zijner tijd reug betaald kan worden, ook tegen lage rente vergoeding.
  Claim emissie laat aandelen hoe dan ook verwateren en stuurt een signaal naar buiten toe dat het bedrijf in nood is ( wat niet helemaal waar is).
  Wel nodig is ook koers wijziging van Unibail, gezien de concurrentie on line verkopen.
  Enige verbouwing tot geschikt maken voor kantoren of restaurants of ander service verlenende activiteiten is nodig indien winkels gaan sluiten.
  Ook denken aan een deel van de ruimte te verbouwen tot woontorens met eigen parkeerplaatsen. Mensen willen tegenwoordig graag dichtbij winkels, restaurants en supermarkt wonen.
  De bestaande winkels moeten waarschijnlijk gehalveerd worden, anders betalen ze teveel huur en kunnen dan niet met on-line verkopen concurreren.
  Mensen willen tegenwoordig: makkelijk parkeren, niet al te ver allemaal en local gebeuren en lekker in ruim appartement wonen. Dus beleid aanpassen is nodig.
 3. AEX900 9 november 2020 21:10
  Denk dat de heren die protesteren geen geld hebben om hun aandeel te leveren bij de emissie (dus > 350 miljoen) en dit debakel op deze wijze trachten te ontwijken.
  Hun voorstel de USA centra te verkopen op de bodem van de markt is stom, of zit daar een leuk plan achter (voor hen dus; kopen voor die 350 mio voor een ramschprijs de USA centra).
9 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 71,170 07 mei
+0,690
+0,98%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare