Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Johnson en Von der Leyen bellen over brexitonderhandelingen

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
 1. aw.nl 7 november 2020 09:04
  Boris Johnson heeft geen intentie om een overeenkomst af te sluiten met de EU, we moeten ophouden met het paaien van die lui. Boris cs gaat pas bewegen nadat er duidelijkheid is over de wijziging in de president van de USA. Biden geeft een lagere prioriteit aan een handelsvereenkomst met de UK. Daarnaast lijkt hij niet al te positief te reageren op het breken van de overeenkomst inzake (N) Ierland
 2. z0n0p 8 november 2020 16:14
  [quote alias=geobeo id=12886987 date=202011081200]
  Wow, IEX commenters die steevast de gekleurde EU anti-Brexit propaganda napraten. Eng.

  Er wel eens bij stil gestaan dat er ook een andere kant van het verhaal bestaat? Namelijk dat de meerderheid van het Britse volk niet meer onderdanig wil zijn aan de politieke EU?
  [/quote

  Dat ligt toch veel genuanceerder dan dat jij hier beweerd. Britten zijn op basis van bewezen onwaarheden een veel te rooskleurig beeld van uitreden voorgespiegeld. Prima om toch te kiezen voor isolatie. Overigens is de balans in UK inmiddels omgeslagen naar een kleine meerderheid voor stay. Maar maakt mij persoonlijk geen drol uit. Aan de EU schort van alles en ik hoop dat er toch een keer flink wordt opgeschoond, maar met een groep landen stel je internationaal wel wat meer voor als een eiland voor de kust van Europa. Overigens hebben de Britten het zelf uitgevonden: Commenwealth.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links