Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Solide kwartaalcijfers voor Aperam'

AMSTERDAM (AFN) - De prestaties van roestvrijstaalproducent Aperam in het derde kwartaal waren solide, gezien de aanhoudend uitdagende marktomstandigheden vanwege de coronacrisis. Dat constateren analisten van ING in een reactie.

De marktvorsers, die een koopadvies op het aandeel Aperam hanteren, wijzen op de betere volumes in Europa, een veerkrachtige Braziliaanse markt een strikte kostencontrole. Wel zorgde de prijsdruk in Europa voor enige druk, aldus de kenners.

ING wijst er ook op dat Aperam zijn aandeleninkoopprogramma van 100 miljoen euro, dat eerder dit jaar al werd stilgelegd, nu definitief heeft opgeschort vanwege de aanhoudende onzekerheden rondom corona. Dat zou enige impact kunnen hebben op het enthousiasme van beleggers over de cijfers.

Aperam stond woensdag op Beursplein 5 omstreeks 09.30 uur 3,6 procent hoger op 25,14 euro. Daarmee was het aandeel met afstand de sterkste stijger in de MidKap.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Aperam

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Aperam 47,000 07 mei
+1,090
+2,37%
 

Trending

Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare