Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Goede resultaten Van Lanschot Kempen'

AMSTERDAM (AFN) - Van Lanschot Kempen heeft in het derde kwartaal goede resultaten overlegd. Dat zeggen analisten van ING die ook tevreden constateren dat de vermogensbeheerder op de kosten blijft letten, hoewel die nu onder controle zijn.

Zowel bij private banking als bij vermogensbeheer was er een instroom van het beheerde kapitaal. Ook de zakenbank deed goede zaken, vinden de marktvorsers. Die staan verder ook positief tegenover de plannen om de ondernemingen Van Lanschot Kempen NV en Van Lanschot Kempen Wealth Management samen te voegen tot één vennootschap. Dat levert namelijk voordelen op voor de kapitaalratio's.

ING heeft een buy-advies met een koersdoel van 23,50 euro. Het aandeel stond donderdag rond 11.20 uur 0,6 procent in de plus op 16,30 euro.

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. Mousje 30 oktober 2020 10:59
    quote:

    Dagelijkse Kost schreef op 29 oktober 2020 15:42:


    Als beleggers dit nu eens in de gaten zouden krijgen, echter dat blijkt niet zo te zijn. Koers doet namelijk niet veel.


    Dat krijgen beleggers wel in de gaten; beleggen is een kwestie van geduld. Eerder jaren dan maanden. Ook bij Van Lanschot; die gaan voor mij als dividenduitkeringsmachine werken.
5 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Van Lanschot Kempen NV 24,150 09 apr
-0,050
-0,21%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare