Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

KBC verlaagt advies Flow Traders

KBC verlaagt advies Flow Traders

AMSTERDAM (AFN) - KBC Securities verlaagt het beleggingsadvies voor beursintermediair Flow Traders van accumulate naar hold, met een verlaging van het koersdoel van 35,50 euro naar 32 euro. KBC zegt dat de resultaten van Flow Traders in het afgelopen kwartaal lager uitvielen dan verwacht en dat de marges onder druk staan door meer rust op de markten en toegenomen concurrentie.

KBC zegt dat met name in de Verenigde Staten de concurrentiedruk voor Flow Traders toenam. De Belgische bank wijst er wel op dat het bedrijf in alle regio's zijn marktaandeel wist te vergroten, wat positief is. KBC houdt vast aan zijn prognoses voor het vierde kwartaal. De bank stelt dat er in oktober al weer meer onrust op de beurzen was in vergelijking met augustus vanwege het stijgende aantal coronabesmettingen. Verder kunnen de Amerikaanse presidentsverkiezingen begin november voor meer volatiliteit gaan zorgen, aldus KBC.

ING stelt dat de cijfers van Flow Traders duidelijk lager liggen dan de consensus. Volgens de bank vielen de prestaties in de VS tegen, na juist sterke cijfers in die regio in het tweede kwartaal. Het advies bij ING is buy, met een koersdoel van 37,50 euro.

Het aandeel Flow Traders noteerde donderdag omstreeks 10.10 uur een min van 9,3 procent op 28,80 euro. Daarmee was het de sterkste daler in de MidKap.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Flow Traders
KBC Groep

Gerelateerd

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
 1. Zomer in aantocht 22 oktober 2020 10:21
  quote:

  ruchhouwer schreef op 22 oktober 2020 10:17:


  Nou ze kunnen vandaag dan misschien weer wat verdienen aan hun eigen koersbeweging


  Als ze te veel gokken, kunnen ze ook een enorm verlies maken. Misschien zijn ze minder scherp omdat ze denken dat alles vanzelf gaat.
11 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gerelateerde instrumenten

 1. Flow Traders 33,920 07 mei
  +0,600
  +1,80%
 2. KBC Groep 66,320 07 mei
  +0,200
  +0,30%
 

Trending

  Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
  #/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare