Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Veevoeder ForFarmers neemt branchegenoot De Hoop over

Veevoeder ForFarmers neemt branchegenoot De Hoop over

LOCHEM (AFN) - Veevoederbedrijf ForFarmers neemt zijn branchegenoot De Hoop Mengvoeders over. Financiële details over de deal zijn niet verstrekt.

ForFarmers krijg met de overname van De Hoop de mengvoer- en de transportactiviteiten van deze onderneming in handen, inclusief de fabriek met aanpalend onroerend goed. De voltooiing van de transactie, die afhankelijk is van de goedkeuring van de Nederlandse en Duitse mededingingsautoriteiten, wordt verwacht in het eerste kwartaal van volgend jaar.

In 2019 zette De Hoop 322.000 ton pluimveevoeders af, vrijwel volledig in de vleeskuikensector. Daarmee werd 110 miljoen euro omzet gegenereerd. Circa 80 procent van het geproduceerde volume wordt in Nederland afgezet. De overige 20 procent volume wordt vanuit Nederland in België en West-Duitsland verkocht.

De Hoop heeft 52 medewerkers en de productie vindt plaats in de fabriek in het Gelderse Zelhem. Gert-Jan Buunk zal samen met Michiel Schreurs, directeur pluimvee ForFarmers Nederland, de nieuwe combinatie gaan leiden, die de naam ForFarmers-De Hoop zal dragen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ForFarmers

Gerelateerd

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 5 Japio_ 19 oktober 2020 08:09
    quote:

    Makita schreef op 19 oktober 2020 07:50:


    ACM kijk hier maar eens goed naar. Dit wordt toch veel meer dan 30-35% marktaandeel in NL.


    Is dat wel zo? Mengvoeders voor rundvee, varkens en pluimvee is maar een deel van de markt, visvoer, kalvervoer huisdierenvoer etc doen ook mee. Prima zet, de markt waar FF de meeste potentie ziet daar doen ze een overname.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

ForFarmers

3,690 26 nov
+3,690 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links