Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Tegenvaller Galapagos bij onderzoek naar mogelijk artrosemedicijn

Reacties

20 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 5 Daexter 16 oktober 2020 08:46
  quote:

  Stier de Beer schreef op 16 oktober 2020 08:30:


  De IEX experts hadden GLPG in oktober met fier bij de maandtoppers voorspeld;)


  Rare opmerking. Jij veronderstelt dat IEX experts kunnen voorzien dat een middel de eindstreep niet haalt. Beleggers kijken naar the big picture.

  Dit is een tegenvallertje, maar gezien het de 2e tegenvaller in korte tijd is en het feit dat het sentiment neigt naar een correctie verwacht ik de komende 2 maanden een correctie van 20 tot 30% op galapagos.

  Maar net als de iex experts verwacht ik ook binnen korte termijn een rebounce naar 140 tot 160 euro. Dus lijkt me een mooi bijkoopmoment.
 2. hovenier 16 oktober 2020 08:50
  Filgotinib zit in de VS in de laatste testfase. Is in Europa en Japan al goedgekeurd. Als dit in de VS ook goedgekeurd wordt, dan stromen door de royalty’s over de omzet via Gilead, dat het gaat verkopen kapitalen binnen en schiet binnen een aantal maanden de koers weer als een raket omhoog. Galapagos heeft gewoon meerdere medicijnen in de pijplijn. Beter nu in deze fase een tegenvaller, dan helemaal op het eind van de testen van een medicijn. Zal misschien vandaag even een negatieve reactie geven, maar dan komt gewoon weer de bezinning, dat er nog veel meer aan komt, dat wel gaat renderen.


 3. Rudeboy0409 16 oktober 2020 09:06
  quote:

  Dr Joep schreef op 16 oktober 2020 01:45:


  Dit moet bij enkelen al 2 dagen geleden bekend moeten zijn gezien de opmerkelijke koersdaling die al 2 dagen plaats vond. AFM ligt weer te slapen?

  Wellicht moet jij je aanmelden bij de AFM als klokkenluider. Mannen als jij kunnen ze denk ik goed bebruiken.
 4. Nice guy 16 oktober 2020 10:45
  quote:

  hovenier schreef op 16 oktober 2020 08:50:


  Filgotinib zit in de VS in de laatste testfase. Is in Europa en Japan al goedgekeurd. Als dit in de VS ook goedgekeurd wordt, dan stromen door de royalty’s over de omzet via Gilead, dat het gaat verkopen kapitalen binnen en schiet binnen een aantal maanden de koers weer als een raket omhoog. Galapagos heeft gewoon meerdere medicijnen in de pijplijn. Beter nu in deze fase een tegenvaller, dan helemaal op het eind van de testen van een medicijn. Zal misschien vandaag even een negatieve reactie geven, maar dan komt gewoon weer de bezinning, dat er nog veel meer aan komt, dat wel gaat renderen.  Eindelijk iemand die iets verstandigs zegt.
20 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Galapagos

46,925 17:35
-0,265 -0,56%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links