Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Scherpe daling van aantal gewerkte uren in de EU

Reacties

17 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 Flowermountain 8 oktober 2020 12:52
  Ik werk zelf bij een beursgenoteerd bedrijf met projecten over de hele wereld. We krijgen de laatste tijd veelal orders uit China, Europa en USA blijven achter met nieuwe projecten. Ook worden installaties veelal uitgesteld door de maatregelen en reisverboden. Europa krijgt hierdoor een verder oplopende achterstand t.o.v. China. Daar zijn ze al weer vollop aan het investeren.
 2. Rewinter 8 oktober 2020 13:35
  quote:

  Flowermountain schreef op 8 oktober 2020 12:52:


  Ik werk zelf bij een beursgenoteerd bedrijf met projecten over de hele wereld. We krijgen de laatste tijd veelal orders uit China, Europa en USA blijven achter met nieuwe projecten. Ook worden installaties veelal uitgesteld door de maatregelen en reisverboden. Europa krijgt hierdoor een verder oplopende achterstand t.o.v. China. Daar zijn ze al weer vollop aan het investeren.  Dus de schuld van de Chinezen. Corona als represaille voor de handelsoorlog ? Een nieuwe biologische oorlogsvoering ? In Wuhan zijn ze alweer aan het feest vieren...
 3. [verwijderd] 8 oktober 2020 15:31
  quote:

  Jan Kees van Buren schreef op 8 oktober 2020 12:44:


  Meer dan 70% van die werkende zijn er om andere bezig te houden. Mensen moeten zich niet gaan vervelen want dan gaan ze oorlog voeren. Daarom hebben ze de TV uitgevonden.


  Ja idd, geef ze brood en spelen, lees McDonalds en Netflix.
 4. De beurs lijkt net een casino 8 oktober 2020 17:07
  Scholen zijn open, elke dag feest in de brabanthallen?

  Volgende week meer 10.000 besmettingen per dag. Het zou mij niet verbazen. Zolang super verspreiders open blijven ben ik heel benieuwd hoe je de aantallen omlaag krijgt.

  Restaurants, sportscholen idem dito. Als je het fors uit de hand laat lopen ben je er misschien wel eer der vanaf. Ik weet niet wat de bedoeling is?

 5. Jan Kees van Buren 8 oktober 2020 17:47
  quote:

  EuroFool schreef op 8 oktober 2020 13:10:


  [...]En dat zal dan gecompenseerd worden door hogere belastingen en lasten want iemand (jij, niet ik...) zal toch al die kosten moeten betalen?


  Wel nee valuta heeft alleen waarden als het rondjes draait en het oude piramide spel wat economie heet is toch al stuk. Je kan onbeperkt bij drukken als je het maar weer op de juiste manier kan opdwijlen. En de kosten van die 70% is velemalen hoger dan wat jij en ik ooit zullen verdienen.
17 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links