Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Alfen gaat laadstations elektrische auto's in Londen leveren

Alfen gaat laadstations elektrische auto's in Londen leveren

ALMERE (AFN) - Alfen gaat laadstations voor elektrische auto's leveren in de Londense wijk Newham. De laadstations zijn voor publiekelijk gebruik. Er werden geen financiële details over de opdracht gemeld.

De eerste fase van het programma bestaat uit veertig Alfen Twin Dual Socket-stations met tachtig laadpunten. Alfen werkt bij de opdracht samen met laadpalenaanbieder Allego. Die heeft de opdracht afkomstig van openbaar vervoerbedrijf Transport for London binnengesleept en is verantwoordelijk voor de plaatsing van de laadstations.

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Jopie1962 6 oktober 2020 09:43
    Nee, ik heb ze niet voor 14 euro.

    Maar ik vind 40 palen niet de moeite, toch? Als 40 stuks, samen met een partner, al de moeite van het vermelden waard is, dan vrees ik voor de orderportefeuille als 'straks' de cijfers bekend worden gemaakt. Er zouden orders van honderden, of duizenden, in het spel moeten zijn.

    Afijn, ik ben blijkbaar niet de enige, de koers reageert er nog niet op.
  2. Schumpedro 6 oktober 2020 12:58
    Deal is inderdaad beperkt, maar London is een gigantische markt voor publieke palen. Nadeel is weer dat die boroughs alles organiseren op eigen houtje. Toont aan de Alfen in een belangrijke buitenlandse markten potentie heeft, maar ook weer niet meer dan dat. Allego is Nls dus ook niet gek dat ze bestaande partner Alfen betrekken..
6 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Alfen N.V. 70,250 09 apr
-2,050
-2,84%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare