Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

ABN AMRO verkoopt kantoorpand in Parijs

AMSTERDAM (AFN) - ABN AMRO heeft een overeenkomst heeft gesloten met Primonial REIM voor de verkoop en leaseback van One Monceau, het huidige hoofdkantoor van Neuflize OBC in Parijs. Neuflize OBC is de private bank van ABN AMRO in Frankrijk.

De verkoop van het pand levert in het derde kwartaal van 2020 naar verwachting een boekwinst op van ongeveer 170 miljoen euro na belasting. De transactie past binnen het streven van de bank om haar gebouwen te verduurzamen en het energielabel te verbeteren. De leaseback is voor korte duur, tot Neuflize OBC over vier jaar het hoofdkantoor verplaatst naar een duurzamer kantoor in het centrum van Parijs. Het nieuwe kantoor zal voor klanten en medewerkers betere, moderne faciliteiten bieden, onder andere voor werken op afstand.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ABN AMRO BANK N.V.

Gerelateerd

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 zalwel 1 oktober 2020 08:57
  quote:

  deschaker schreef op 1 oktober 2020 08:45:


  Uberhaupt een mooi moment om vastgoed te verkopen nu geen hond er naar op zoek is..


  Ja stel je voor je koopt nu vastgoed op een toplocatie in Parijs en je verhuurd het en maakt rendement wie wil dat nu het lijkt wel 2009-2010 ook een shit moment om vastgoed te kopen. Kom je nooit meer vanaf gaat nooit meer wat worden. Kan het beter in aandelen tesla of Apple stoppen . Nee vastgoed heeft het nooit gedaan en gaat het nooit meer worden vooral in de grote steden.
 2. forum rang 5 MOEdig Voorwaarts 1 oktober 2020 09:28
  Je kunt zeggen wat je wilt, maar het is toch mooi weer een stukje verborgen waarde wat hiermee wordt boven gehaald (boekwinst €170 mln).

  Kunnen ze mooi weer een uitglijder mee financieren, zoals geld lenen aan frauduleuze bedrijven/diamantairs of wilde gokkers (liefst zonder risico-opslag)!
 3. Nuchtertransparant 1 oktober 2020 09:55
  Je vraagt je af wat een bank überhaupt nog met een kantoor moet. Ze werken in NL al sinds begin van de coronacrisis allemaal thuis en dat gaat uitstekend. Bank is 100% digitaal. Ook op de Zuid-As staat die enorme toren totaal leeg. Alleen de CEO ontvangt er nog wel eens iemand die hem perse face to face wil ontmoeten. Maar dat zou ook bij een vd Valk ergens onderweg kunnen. Het is maar een bank weet je........
8 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

ABN AMRO BANK N.V. 10,352 22 jun
-0,052
-0,50%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links