Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Kiadis bereidt zich voor op klinische testen'

AMSTERDAM (AFN) - Kiadis Pharma is bezig met voorbereidingen voor klinische testen met geneesmiddelen, waarbij gebruikt wordt gemaakt van Natural Killer-cellen (NK-cellen). Dat schrijft KBC Securities in een reactie op het handelsbericht van de biotechnoloog. Daarbij merkt KBC op dat de kaspositie een punt van zorg voor de kortere termijn is.

KBC denkt dat de kosten voor onderzoek en ontwikkeling zullen gaan stijgen door het beginnen van testen en voor patiënten in lopende studies. De kaspositie stond eind juni op 25,9 miljoen euro en KBC rekent op een cash burn van 11,4 miljoen euro per kwartaal en dat die gaat groeien. De bank is van mening dat de resultaten met testen met NK-cellen van Kiadis in eerste instantie veelbelovend lijken.

Het advies is hold en het koersdoel is 2,80 euro. Het aandeel Kiadis noteerde woensdag omstreeks 10.35 uur een min van 5,8 procent op 1,55 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Kiadis Pharma

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Kiadis Pharma 5,450 15:25
0,000
0,00%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare