Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

VVD vraagt om opheffen beursnotering Bever Holding

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 6 Krentenmenten 24 september 2020 21:34
  Wat ‘n onzin. Bescherming van monumenten heeft uitsluitend zin als de economische onderbouwing haalbaar is. En als de politiek dat niet wil, dan moeten ze portemonnee trekken en het maatschappelijk motiveren waarom het zinvol vinden om de portemonnee trekken om de monumenten naar zich toe te trekken.... vaak zijn partijen al 10-tallen met elkaar in de clinch. Of men ook zo grote broek aan trekt als het vriendje van Poetin betreft,....dat betwijfel ik ten zeerste.... om een van
  die Genoemde redenen heb ik weinig vertrouwen in de goede afloop. Ofschoon ik niks maar helemaal niks heb met Bever Holding.
 2. forum rang 4 erjee-ff 25 september 2020 10:42
  quote:

  wiegveld schreef op 25 september 2020 10:17:


  Interessante gedachte van de VVD. Maar welk probleem lost dit op voor de verkrotting?
  BEVER blijft ook zonder beursnotering een bedrijf en eigenaar.

  Het is verkiezingstijd.

  Helaas zijn dit soort signalen, en ook signalen rondom bijvoorbeeld inperking van aandeelhoudersrechten, vertrekboetes, gebrek aan accountants voor kleinere (al dan niet beursgenoteerde) vennootschappen en ga zo maar allemaal indicatoren dat de politiek daadwerkelijk en collectief gelooft in een almachtige en feilloze overheid die alles kan en wil regelen voor de mensen in Nederland.

  In dit land maakt de overheid nu al meer dan 50% van het BBP uit... schijnbaar zien politici voor zich dat het nog meer moet worden. Op naar de technocratische dictatuur...
 3. Chimpie 25 september 2020 11:18
  Interessante gedachte. Als je je enigszins inleest over de handelswijze van Bever kom je tot de conclusie dat ethiek zeker niet op de eerste plaats staat bij dit bedrijf. Natuurlijk is het zonde dat mooie gebouwen verloederen omdat de eigenaar geen onderhoud pleegt, en zeker als dit het (perverse) verdienmodel van een bedrijf lijkt te zijn is er iets mis.
  De vraag is natuurlijk of de overheid hier iets moet doen: hoe belangrijk vinden wij het dat Rijksmonumenten blijven bestaan? En moet de overheid eigenaren kunnen dwingen tot onderhoud hiervan? Schijnbaar is dit laatste nog niet mogelijk en probeert men nu een andere manier om Bever te 'dwingen' om hun handelwijze te veranderen. Heiligt het doel de middelen? Geen idee, want waar ligt de grens van handelswijzen die ingaan tegen het maatschappelijk belang? Het staat mijns inziens als een paal boven water dat wat Bever doet, geen waarde toevoegt aan de maatschappij. Maar hoe en of we dit moeten aanpakken is een andere, lastig te beantwoorden vraag.
 4. forum rang 4 erjee-ff 25 september 2020 11:21
  quote:

  Chimpie schreef op 25 september 2020 11:18:


  Het staat mijns inziens als een paal boven water dat wat Bever doet, geen waarde toevoegt aan de maatschappij. Maar hoe en of we dit moeten aanpakken is een andere, lastig te beantwoorden vraag.

  Het lijkt me aan de aandeelhouders van Bever om zich hier een mening over te vormen en het bestuur (en de RVC) daar op aan te spreken.
9 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Bever Holding 3,620 22 jul
-0,200
-5,24%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links