Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Sterk herstel hotels en catering goed voor Sligro'

'Sterk herstel hotels en catering goed voor Sligro'

AMSTERDAM (AFN) - De leveringen van voedsel aan hotels en cateringbedrijven zijn in augustus sterk hersteld van de coronacrisis. Dat is volgens analisten van ING goed voor groothandelsbedrijf Sligro, dat een belangrijke leverancier is aan de horeca.

In juli was de waarde van de voedselleveringen aan hotels en catering nog 49 procent lager op jaarbasis, maar in augustus herstelde dat naar een min van 11 procent. Dat is volgens ING te danken aan het 'staycation-effect'. Meer Nederlanders gingen in eigen land op vakantie of gingen er vaker een dagje op uit. De analisten van de bank verwachten dat het nog wel tot ver in 2021 kan duren voordat de voedselservicesector volledig is hersteld van de crisis.

ING handhaaft een hold-advies met een koersdoel van 14 euro op Sligro. Het aandeel noteerde vrijdag omstreeks 10.20 uur 0,4 procent lager op 15,18 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Sligro

Gerelateerd

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Nuchtere Kijk Op 11 september 2020 11:08
    Zelfs voor de corona ging het al mis bij de Sligro. En hotels flink herstel? Zijn er zeker door ING bepaalde hotels overgeslagen in het onderzoek. 14 euro en houden advies, betekent eigenlijk dus verkopen als het ware nu het veel te hoog staat. Het is weer echt zo'n analisten rapport dat je denkt wat moeten we hiermee. Ik heb ze ooit gehad Sligro, maar nee deze tak van sport nu ff niet ;-)
4 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Sligro Food Group 22,400 16 apr
+0,050
+0,22%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare