Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Fortis-bestuurders ontlopen vervolging voor misleiden beleggers

Reacties

22 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. EenBelg 5 september 2020 09:21
  België? Europa? Noord- en Zuid-Amerika? Azië? Rusland? Arabië? Het zijn allemaal corrupte bastions met partijjustitie want overal hebben de rijke vriendjes zo hun vriendjes waardoor ""recht" zo krom is als een banaan! M.a.w. de gehele wereld stevent af op een grote haat naar de gevestigde "waardes". En dan staan er weer een ander soort politiekers klaar om het onmogelijke te beloven, en zo herhaald de geschiedenis zich keer op keer. En het vervolg kennen we allemaal en kom me dan ook niet vertellen "Wir haben es nicht gewußt" gewoon bewust leven en opkomen voor uw rechten in plaats van lui op de bank te gaan liggen kijkend naar een lichtbak. Want het is zo dat je heel gemakkelijk konijnen kunt vangen.
  En weet je hoe dat komt?
  De mens die denkt voor een andere te kunnen denken wil daar dan ook abnormaal hoog voor vergoed worden lees graaien. En wij zijn een bende koeien die steeds maar harder lopen lees werken niet wetend waarheen maar als de een koe gaat lopen lopen de ander maar mee je weet maar nooit? God zal het weten! En laat nou net deze uitvinding door de elite lees koningen en geestelijken ons laten hopen op een eerlijker hiernamaals, zodat zij ongemoeid kunnen leven als God in Frankerijk.
  Kortom we zijn een bende idioten. Wij zijn de massa. Wij hebben de macht om te zeggen we doen niet meer mee.
  Denk aan het spelletje monopoly plots zijn er superijke die de verliezers nog wat geld toestoppen juist genoeg om mee rond te draaien om even na wat dobbelen het weer af te geven aan de "elite".
  Dus de beurs de Lotto zijn uitvindingen die ons doen hopen en watertanden op het onmogelijke om dan tussen hen te gaan wonen. Tussen buren die je beter nooit als buur wil hebben!

  Daarom LEEF van dag tot dag geniet van wat je genot verschaft loop niet te hard tenzij je van je hobby je beroep hebt gemaakt en ga niet naast de weg staan wanneer de gevestigde waarde voorbij komt om dan met een vaandeltje te staan zwaaien als een idioot. Daarom LEEF BEWUST met het attitude dat je iedere dag recht in de spiegel kan kijken en dat je geen ogen op je rug nodig hebt om het mes te kunnen ontwijken!
22 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Ageas 51,100 16 apr
+0,700
+1,39%
 

Trending

  Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
  #/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare