Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Hogere omzet en kleiner verlies voor kaartenmaker AND

CAPELLE AAN DEN IJSSEL (AFN) - Kaartenmaker AND International Publishers heeft zijn omzet in de eerste jaarhelft met meer dan een vijfde verhoogd ten opzichte van een jaar eerder. Het bedrijf had dat vooral te danken aan het binnenslepen van nieuwe projecten en maar beperkt aan terugkerende opdrachten. Bovendien zat de coronacrisis AND dwars bij de verkoop van gegevens omdat het moeilijk was om contacten te leggen met potentiële klanten en bedrijven beslissingen voor zich uit schoven.

AND besloot al eerder minder te investeren in producten voor de auto-industrie en zag bevestiging voor die strategie in de verdere neergang van die sector. De onderneming counterde dat met zijn activiteiten voor het bedrijfsleven en nieuwe producten.

De omzet van AND kwam 22 procent hoger uit op 704.000 euro. Onder de streep resteerde nog wel een verlies, maar met 598.000 euro was dat kleiner dan de 740.000 euro uit de eerste jaarhelft van 2019.

Voor heel dit jaar voorziet AND een omzet van tussen de 1,55 en 1,9 miljoen euro, wat een stijging van tussen de 46 en 79 procent zou betekenen. Het nettoverlies voor 2020 komt tussen de 1,1 miljoen en 900.000 euro uit, denkt de kaartenmaker.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links