Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Trump neemt ook internetreus Tencent onder vuur

Reacties

32 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 5 Knight V 7 augustus 2020 10:38
  EUROPA en voornamelijk NL moet een keer wakker worden en de strijd aangaan met Amerika.

  Het zijn angsthazen.

  Whatsapp en Twitter en Facebook moeten ze dan ook verbieden of EUROPA moet een wetswijziging doorvoeren om deze apps te verbieden zoals ze dat doen voor Tencent.

  doe je niks, dan zal Europa moeten wijken voor Amerika gezag want ze dwingen andere landen om de sancties door te voeren.

  NL banken doen ook al wat Amerika zegt tegen Iran...

  Wanneer krijgen wij een sterke leider en Amerika eruit dondert... want op deze manier krijgen wij oorlog, want EUROPA heeft niks gedaan of erin mengt om Amerika een keer op hun donder te geven.
 2. D_invest 7 augustus 2020 10:45
  quote:

  piet053 schreef op 7 augustus 2020 10:33:

  Als je in China door rood ligt rijdt, krijg je aan de andere kant van de kruising dus paar seconden ,de boete plus factuur in je app, ze halen het bedrag nog net niet van je rekening maar das dan het volgende !
  zover zijn we nu ..... en Nu ?lang leve de Tech ?
  In NL ook als ze via DigiD een factuur mogen sturen. Alles is bekend bij de overheid ook in NL. Alleen geven ze geld uit aan papier en post. Daar geven ze geld uit aan digitaal versturen.

  Wat is je punt?
 3. forum rang 4 maanlandschap 7 augustus 2020 10:47
  Goed dat Trump weer eens de dramaqueen gaat uithangen. Gaan we in Europa misschien eens beseffen dat de Chinezen gewoon de FAANG aandelen volgen, die al jaaaaren alle info over ons verzamelen. Je kan je nog amper bewegen zonder dat deze firma's perfect op de hoogte zijn. Dat moet stoppen, te beginnen met deze US bedrijven.
 4. forum rang 5 Knight V 7 augustus 2020 10:48
  quote:

  piet053 schreef op 7 augustus 2020 10:33:

  Als je in China door rood ligt rijdt, krijg je aan de andere kant van de kruising dus paar seconden ,de boete plus factuur in je app, ze halen het bedrag nog net niet van je rekening maar das dan het volgende !
  zover zijn we nu ..... en Nu ?lang leve de Tech ?
  Amerika verliest de strijd tegen China en de ontwikkelingen.
  Ze willen dit vast houden en door mensen, die tegen de versneld ontwikkeling zijn, krijgen ze steun.

  Alleen deze mensen houden zich een beetje dom.
  Alsof Amerika nooit heeft gespioneerd.
  Wat denk je wat Amazon doet met je gegevens ??.

  CIA, NSA hebben allemaal toegang tot je gegevens.
  Amerika heeft spionage uitgevonden en mensen die Trump op handen dragen zijn bang voor de Chinezen terwijl je moet afvragen hoe Amerika rijk is geworden.

  Niet door alles eerlijk en zonder spionage te gaan spelen.

  Denk daar nog maar eens over na.

  Je kan je mobiel afschaffen. niemand houdt je tegen.

  Maar ga geen mobiel aanschaffen en achteraf klagen over prive gegevens.

  Die liggen al op straat op het moment dat je mobiel aanschaft en al je contact addressen toevoegt.

  en wat bij Google zit, krijgt Trump ook te zien.

  hopelijk bij volgende kamerverkiezing krijgen wij een jonge leider die beetje contra Amerika is en niet danst volgens de dictatuurschap van Amerika.
  Want wat er nu gebeurd kan gewoon niet meer door de beugel.
  Zo is Duitsland ook begonnen met een witch hunt.
  Landen keken er naar en deden niks en voordat je het wist, was er de Blitzkrieg.

 5. forum rang 4 geobeo 7 augustus 2020 11:58
  quote:

  hanssalot schreef op 7 augustus 2020 07:15:

  Wat doet spotify en facebook dan , doen exact het zelfde, het is aan het volk of ze hier aan meedoen .
  Tencent eerder bedreiging voor spotify
  Dus jij vindt het leuk/goed om afgeluisterd te worden door Amerika EN China?!

  Hoe kun je er in godsnaam voor zijn dat Tencent gewoon helemaal los kan gaan in het Westen, terwijl Facebook, Google e.d. daar in China al sinds jaar en dag geblokkeerd worden?

  Lekker makkelijk Trump bashen, maar denk eerst eens na. Mensen hier op IEX kijken duidelijk te veel NOS. Direct in het standaard anti-Trump reflex.
 6. JBL_0123 7 augustus 2020 12:15
  Lernhout & Hauspie stond destijds ook te ver voorop. Dit hebben ze met de beste truken van de foor laten kopje onder gaan en de goeie stukken zijn 'gered' door de boeven in de States. Silicon Valley had anders wel Flanders Valley genoemd. Siri en de spraakgestuurde gps zijn er pas gekomen door L&H. Shazam van hetzelfde en ga zo maar door...
  www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180213_033...
 7. WijHetVolk 7 augustus 2020 16:49
  quote:

  TraderInWaves schreef op 7 augustus 2020 10:19:

  Daarom werk ik altijd met nep accounts.
  Ik ben bekend met IT mogelijkheden.
  Geloof me als ik je dit vertel:"neem mijn advies aan". VOORAL als je kinderen hebt, die ZEKER. Of beter... laat ze NIET op social media.

  Dit was 20 jaar geleden nog actueel maar vandaag niet meer.

  Jouw kind heeft een mobiele telefoon. De rekening word betaald en daarom is die telefoon geregistreerd aan een persoon/familie. Heel veel apps vragen en krijgen toestemming van jouw kind om locatiebepaling, foto's, opslag, contacten etc. te gebruiken. En als je dat weigert is er software om dat te omzeilen. Alle vormen van communicatie word opgeslagen en geanalyseerd door psychologische software waardoor een profiel word aangemaakt. Google en FB doen dit om adverteerders te kunnen bedienen maar de (USA) overheid heeft bv andere belangen. (Patriot Act > verplicht delen van persoonsgegevens)
  Samen met alle profielen (abbo's, club, vereniging, medisch etc) die elektronisch aangemaakt worden en worden opgeslagen in de cloud kun je een schrikbarend accuraat profiel van iemand aanmaken. (En dat gebeurt ook > nationale veiligheid)

  nl.wikipedia.org/wiki/Utah_Data_Center
  nl.qwe.wiki/wiki/Global_surveillance_...
 8. WijHetVolk 7 augustus 2020 17:01
  Voor de Trumplovers: Trump krijgt gewoon een 2e termijn.

  Reden: Anders word Joe Biden President en dan gaan we van "bad" naar "worst"

  Ook: "Since 1933, only Bush, Jimmy Carter and Gerald Ford have been beaten in a general election while occupying the White House."

  www.bbc.com/news/world-us-canada-2086...
 9. verdi29 7 augustus 2020 18:36
  [quote alias=Knight V id=12632964 date=202008071038]
  EUROPA en voornamelijk NL moet een keer wakker worden en de strijd aangaan met Amerika.

  Het zijn angsthazen.

  Whatsapp en Twitter en Facebook moeten ze dan ook verbieden of EUROPA moet een wetswijziging doorvoeren om deze apps te verbieden zoals ze dat doen voor Tencent.

  doe je niks, dan zal Europa moeten wijken voor Amerika gezag want ze dwingen andere landen om de sancties door te voeren.

  NL banken doen ook al wat Amerika zegt tegen Iran...

  juist....doch vergeet niet dat die Eu is opgericht door amerika..het is nu hun kolonie...in dejaren is d eu ondertekent in NewYork n.b. en de cia is al vanfa jaren 60 actief geweest met de oprichting
  .
  eu is een goed idee...wiens idee....https://www.telegraph.co.uk/business/2016/04/27/the-european-union-always-was-a-cia-project-as-brexiteers-discov/

  500 miljoen europeanen zijn er ingeluisd...erin geluisd......het ontstaan vanuit de cia was al een veeg teken..cia is door rockefeller opgericht en dagelijks geleid....nu....het begin was fraude en niet vermelden...stilzwijgen omtrent.....

  Als je enig idee/project uitvoert en 500 miljoen mensen mogen niet weten wat je uitspookt - terwijl het wel over hun welzijn en toekomst gaat ....dan......

  De eu is fraude en misleiding en de misleiding gebeurt elke dag...elk journaal in ned wordt vooraf gecontroleerd door de cia ...vergeet de spionnetjes romantiek...elke bankoverschrijving van een ned gaat naar de nsa....

  Ned is trekpop van trump zie o.a de banken doen wat de idioot aangeeft ..haat tegen iran en china en rusland ..syrie ....alles komt van usa ..media/cia infused.... ned is een kolonie van usa en wie erook president wordt het maakt voor ned niets uit. Ze blijven slechts trekpop...Ned zit in de dwangbuis cia usa

  De misleiding is haast perfect want hoeveel ned weten dat die eu in usa is opgricht en door de cia is begeleid vanfa jaren 60...ned een kolonie van trump..en velen kijken ...dat geloof ik niet....juist dat is het werk van de cia .....
32 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

PROSUS

44,410 16:36
-1,055 -2,32%
Premium

Prosus: voorzichtige groene spruiten bij Tencent

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links