Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Ease2pay gaat toch transactiekosten rekenen voor parkeren

ROTTERDAM (AFN) - Ease2pay gaat met ingang van september toch transactiekosten rekenen per parkeerbeurt. Aanleiding is dat vanwege de coronacrisis eerder dit jaar het aantal transacties tijdelijk fors achteruit gegaan is. Daardoor ontkomt de beursgenoteerde betaaldienstverlener er naar eigen zeggen niet aan om toch een tarief te gaan rekenen voor parkeertransacties, ondanks dat eind juni het aantal transacties al weer hersteld was.

De tarieven zijn volgens het bedrijf zodanig gekozen dat Ease2pay de goedkoopste parkeerapp van Nederland blijft. Het gaat om 0,19 euro per parkeerbeurt. Voor de On the Go!-app van Ease2pay was al sprake 0,22 euro kosten per keer. Zowel de gebruikers van de Ease2pay- als de On the Go!-app kunnen als alternatief voor de transactiekosten een week-, maand- of jaarabonnement in de app kopen, waardoor ze over deze periode geen transactiekosten per parkeeractie betalen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ease2pay N.V.

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Ease2pay N.V. 2,490 16:13
-0,010
-0,40%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare