Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Italiaanse justitie eist forse celstraffen in corruptiezaak Shell

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
 1. Henk30 29 juli 2020 13:33
  De italianen zijn de enigste die werkelijk effektieve lik op stuk vermogensbeslagopnameregelingen hebben onder hun anti maffia wet.
  We kunnen, als naive slaapdozen met onze uitoeverende criminele bendes, en gigantische witte-boorden bedrogsafairen, wat dat betreft een hoop van ze leren.
  Dikke autos zonder bewijs van inkomsten: Gelijk in beslag.
  Verdenking illegaal handel en mafia gedoe: Huis bestormt, keukenblok, plafond ingebeukt. etc
  Overigens is de corruptie in Nederland op institutioneel niveau ook best wel vergelijkbaar met wat daar gebeurt. Of met de corrupte bouwtoestanden in spanje, waar ontspoorde buirgemeesters en lokale mafia het hele land in de crisis gestort hebben, en de kusten met betonbunkers verwoest hebben, net zo, als ze niet oppassen ook nu portugal en griekenland. Onstpoorde burgemeester en lokale dorspkoninegn zijn overigens ook in landen als Oostenrijk (het ene chandaal na het andere) en verder in het oosten regelmatig te vinden.

  He enigste wat daar echt erger is is de zuiditaliaanse kriminaliteit onder elkaar, waar in Napels dus straten zijn waar 30% van de bewoners op kosten van de overige bewoners leeft door ze met geweld te beroven en af te persen. Staat in staat. Door de konstante afpersing blijft het een gruwelijk armenhuis omdat niemand daar fatsoenlijk een bedrijf op kan bouwen. Dit is overigens omdat ze traditioneel nooit een staat hebben gehad waar ze op vertrouwen konden.
  Net zoals overigens wat we vroeger, en misschien ook een beetje nu nog steeds, in sommige woonkampen en wijken in nederland hadden waar, de politie en rechtstaat ook buitengesloten werden.


2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Royal Dutch Shell A

17,182 17 sep
-0,118 -0,68%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links