Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

'Hogere opening beurzen door hoop vaccin'

Reacties

18 Posts
| Omlaag ↓
 1. ruud11 15 juli 2020 08:52
  quote:

  Jemoetwat schreef op 15 juli 2020 08:42:


  Er komt geen vaccin. Niet dit jaar en ook niet volgend jaar.

  Ondertussen zal hoop en teleurstelling voor flinke schommelingen aex zorgen.
  En,,,, dus ook voor flinke verliezen .... En winsten.
  Cijfers zijn beter dan verwacht.
  Daling orderboek was maanden al bekend...
  Niet volledig toegelicht, maar misschien al verwerkt in de koers.
 2. Flapappel 15 juli 2020 09:00
  quote:

  handkerchief schreef op 15 juli 2020 08:33:


  Je zal de man of vrouw maar zijn die voorbeurs altijd een reden voor stijging of daling uit moet broeden.


  Misschien draait die gene wel aan een rad met mogelijke redenen...

  'hoop op corona vaccin'
  'versoepeling lockdown'
  'fed steun'
  'minder erg dan gedacht'
 3. Katagua 15 juli 2020 09:09
  quote:

  beertjuh schreef op 15 juli 2020 08:56:


  Hogere beurzen voor een grote portie gif. Mensen waar gaan we naar toe? Een virus kan NIET behandeld worden met vaccins. Dat is een leugen en zijn NWO manipulaties!


  Virussen kunnen weldegelijk behandeld worden behandeld met vaccins. Bof, mazelen, rode hond, polio. Als je dit ontkent dan ben je niet goed wijs.
  Of je influenza en corona echt goed behandeld met een vaccin...dat durf ik niet te zeggen. Vooralsnog lijken de corona-antistoffen niet lang aanwezig te blijven...
 4. Afdeling inkoop 15 juli 2020 09:28
  En er wordt in het bericht weer bewust weggelaten dat dit groepje onder de 55 jaar oud is en de symptomen en duur van het ontwikkelen gelijk zijn als bij een normale corona besmetting.

  Het gaat natuurlijk om de effecten bij de risicogroep welke nog onderzocht moeten worden.
 5. Ivo Fl 15 juli 2020 10:21
  Anti stoffen blijven nooit lang aanwezig in het lichaam. Bij iemand die heel erg ziek is geworden, langer dan bij iemand die er weinig van heeft gemerkt. Maar verdwijnen doen ze altijd, na een griep, verkoudheid, ziekte en dus ook COVID-19. Als dit niet zo zou zijn, zou het bloed zo dik en stroperig zijn door deze anti-stoffen, dan hart en vaat bezwijken. De anti-stoffen moeten dus verdwijnen om normaal te kunnen blijven leven.

  Zo kan het zijn -en is reeds aangetoond- dat men voor de 2e x besmet kan raken. In het normale geval hebben cellen een geheugen zodat deze eenzelfde of eerdere aanval van een ziekte meteen het afweersysteem in werking stelt. Daarom worden oudere mensen minder snel ziek en of verkouden, omdat de cellen meer ervaring / geheugen hebben opgebouwd. Dit alles wel bij een 'sterk' persoon.

  Wat men nog niet weet is of de cellen geheugen hebben als COVID-19 v/d 2e x iemand treft en dan het afweersysteem meteen goed aanzet door de juiste anti-stoffen te activeren.

  Fijn dat ze aan het einde van deze maand met fase 3 gaan beginnen. Deze fase is -zoals je kunt lezen- omvangrijker dan fase 2. Daardoor duurt fase 3 veel langer. De resultaten daarvan zullen aan het einde v/h jr beschikbaar zijn. Omdat wetenschappelijke studies altijd uit 4 fasen bestaan, zal de laatste fase medio januari 2021 beginnen. Deze fase is nog veel omvangrijker dan fase 3. De resultaten daarvan worden verwacht medio juni. Als alles helemaal top verloopt, hebben we pas volgend jr zomer een vaccin. En dan nog 7 miljard keer maken. Dat duurt weer een jaar...dus 2022. En dit alles, als er echt niets tegenzit.
 6. Katagua 15 juli 2020 12:25
  quote:

  Ivo Fl schreef op 15 juli 2020 10:21:


  Anti stoffen blijven nooit lang aanwezig in het lichaam. Bij iemand die heel erg ziek is geworden, langer dan bij iemand die er weinig van heeft gemerkt. Maar verdwijnen doen ze altijd, na een griep, verkoudheid, ziekte en dus ook COVID-19. Als dit niet zo zou zijn, zou het bloed zo dik en stroperig zijn door deze anti-stoffen, dan hart en vaat bezwijken. De anti-stoffen moeten dus verdwijnen om normaal te kunnen blijven leven.


  Ook dit is onzin. IgG zijn antistoffen. Dit kan aangeven of iemand een besmetting heeft gehad en helpt het lichaam snel nieuwe antistoffen aan te maken bij een nieuwe infectie. Wordt gebruikt om te kijken of iemand een infectie heeft gehad en "beschermd" is. Hepatitis, borrelia, ebstein-barr, CMV. Allen virussen, allen met levenslange antistoffen. En nee, geen stroperig bloed.
18 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

AEX 757,77 09:54
-0,45
-0,06%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links