Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Voorzichtige plussen op Europese beurzen

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
 1. Felix66 10 juli 2020 12:13
  Beurzen hebben totaal niets meer met de reële economie te maken.

  Al het negatieve nieuws is tegenwoordig goed nieuws. Met grote dank aan de Centrale Banken die met hun waardeloos geld de beurzen omhoog stuwen. Om ons het idee te geven dat alles goed gaat. Wel het is nog nooit zo slecht gegaan met de economie en met de verdiensten van burgers sinds Centrale Banken met hun gratis waardeloos geld de beurzen met vele honderden miljarden met grote regelmaat moeten injecteren om een crash naar 5% van de huidige koerswaarde te voorkomen.
  Zombie bedrijven dat is wat we momenteel hebben dank zij de Centrale Banken.

  Voedselbanken in Nederland, voorheen zagen we die in Rusland. Meer dan 1 miljoen Nederlanders die onder de armoedegrens leven ....... het gaat geweldig jongens..... stuw het voor het weekend nog maar even op naar 1,5% wat maakt het ook uit he.

  Weet je waarom en voor wie kinderbijslag bestaat. Die is er vooral om de domste onder ons zoveel mogelijk kinderen te laten maken zodat het Nederlandse volk steeds dommer wordt. Ach dan passen we toch gewoon de normen bij zodat iedereen op scholen mee kunnen blijven komen.
  Nederland doet er alles aan om een bananenrepubliek, een 3derde wereldland te gaan worden. VOORAL BLIJVEN STEMMEN MENSEN !!!!!
 2. Felix66 10 juli 2020 14:04
  quote:

  Bosche marktkoopman schreef op 10 juli 2020 12:32:


  Beste man als je niet meer gaat stemmen moet je vooral je mond houden.


  Waarom ? Als ik niet stem betekend dat dat ik niet in heb gestemd met de roof op de burger en de afbraak van ons rechtssysteem.
  Jij daar tegenover hebt er mee ingestemd !!

  Z`n 95% van alle politici interesseert het geen bal hoe het met de burger gaat. Die zien de politiek alleen als een opstapje naar een nog grotere graaibaan in de EU of als commissaris bij een bank of multinational waar ze verder helpen om ons als hun werkslaven te gebruiken.

  Vooral blijven stemmen en nog meer en hogere hypotheken en leningen afsluiten !! Vooral dit achterlijke systeem blijven steunen.
8 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

AEX 716,80 16 apr
+3,00
+0,42%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare