Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Goldman Sachs ziet sterkere krimp economie VS

Reacties

28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 6 Japio_ 5 juli 2020 22:07
  quote:

  Knife Catcher schreef op 5 juli 2020 21:20:


  [...]
  Tsja, je mag natuurlijk best de schoolmeester uit gaan hangen hier, maar volgens mij heb je zelf het verhaal verkeerd geinterpreteerd.
  Op de beurs zien we inderdaad een V-herstel. Dit is deels gebaseerd op een overvloed aan beschikbaar kapitaal (bijgeprint of niet) en deels op de hoop dat er snel economisch herstel komt. Het verhaal hierboven beschrijft een negatief gewijzigde inschatting van dat herstel. Al met al is het dan logisch om te veronderstellen dat het V-vormig herstel op de beurs minimaal iets, mogelijk veel te voorbarig was.
  Ontslagen in Nederland hebben we nog niet in heel grote getallen gezien, maar dat gaat de komende maanden wel volgen. Dan ook zal de angst/ voorzichtigheid onder consumenten toenemen.

  Uiteraard mag je een andere mening hebben; die zie ik graag, maar dan wel onderbouwd


  De lage rente jaagt veel spaargeld naar de beurs, oude rendementen van >6% worden aan de kant geschoven en er wordt genoegen genomen met een veel lager resultaat.
  Nu instappen levert over 3 jaar ondanks een eventuele 2e corona dip altijd nog meer op dan banksparen. De beurs volgt de economie niet, maar laat zich sturen door geld wat op zoek is naar rendement.
 2. forum rang 5 Knife Catcher 6 juli 2020 10:53
  quote:

  Pechorin schreef op 6 juli 2020 00:37:


  [...]

  Je gedraagt je pedant.

  Terechte/goede waarneming, mijn houding was voornamelijk gebaseerd op de houding van de alias waar ik op reageerde, kennelijk ben ik in mijn missie geslaagd die houding (schoolmeester) te kopieeren;-)

  ps ik zit alleen KLM short, niet AEX of anders - hoewel ik dat wel overweeg op deze koersen
28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Goldman Sachs Group 342,310 16 apr
+3,760
+1,11%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare