Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Beurshandel in teken banenrapport VS'

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
 1. Cph-cinq 2 juli 2020 08:34
  De beurzen zullen wel weer omhoog gaan zeker?. Hong Kong wordt genegeerd, het aantal besmettingen en doden stijgt in de Vs. Er is weer eens goed nieuws over een vaccin dat misschien al een keer of 6 de revue passeerde. Trump is weer boos op China. De beurs loopt altijd voor., maar soms plotseling keert de realiteit terug en dan gaat het met een rotvaart naar de kelder. Ik denk dat er ondertussen geen kelder meer is.
 2. forum rang 4 Ger1948 2 juli 2020 08:40
  De FED maakt zich bezorgd om de neergang van de economie. Dat zal zich uiteindelijk vertalen in het aantal arbeidsplaatsen. In ieder geval is mei positief bijgesteld van -2.4 miljoen naar+ 3 miljoen. Op een dag een verschil van 5.4 miljoen. Hoera!!! Reken er maar op dat ook vanmiddag mooie cijfers bekend worden gemaakt. Tot aan de verkiezingen duld Trump geen tegenslag,!!! Hij zal en moet kost wat het kost in het zadel blijven. We zullen het vanmiddag zien. Ben zeer benieuwd. Geweldig om het hele circus, ook economisch, rondom Trump te volgen.
 3. forum rang 7 Lepre Chaun 2 juli 2020 09:03
  Duitsland is over financiële steun pragmatischer geworden. Het steunt niet langer de zuinige lijn van Nederland en Oostenrijk, die met Zweden en Denemarken een front vormen. De bondskanselier is bereid om minder voorwaarden aan de 750 miljard euro die beschikbaar is te stellen, om maar het compromis te vinden.

  Op naar de 630
 4. Jopieklaploper 2 juli 2020 11:02
  quote:

  wins schreef op 2 juli 2020 10:30:


  V - Herstel


  Nee een "F" herstel, waarbij de F staat voor Fake

  Iedereen schijnt te denken dat fiat geld echte waarde vertegenwoordigd en wanneer er 100 miljard fiat geld wordt ingetikt in een computerscherm dit echt betekent dat er voor 100 miljard waarde is gecreëerd.

  Helaas, dit is een sprookje, maar iedereen gelooft tegenwoordig in sprookjes.
 5. forum rang 10 DeZwarteRidder 2 juli 2020 11:06
  quote:

  Jopieklaploper schreef op 2 juli 2020 11:02:


  [...]
  Nee een "F" herstel, waarbij de F staat voor Fake

  Iedereen schijnt te denken dat fiat geld echte waarde vertegenwoordigd en wanneer er 100 miljard fiat geld wordt ingetikt in een computerscherm dit echt betekent dat er voor 100 miljard waarde is gecreëerd.

  Helaas, dit is een sprookje, maar iedereen gelooft tegenwoordig in sprookjes.

  Als iedereen het gelooft is er niks aan de hand.
 6. Mr_Baldy 2 juli 2020 11:41
  quote:

  ruud11 schreef op 2 juli 2020 09:20:


  ik zorg dat bij slot AEX ik alles van de hand heb gedaan.
  De beurs reageert totaal on-analitisch.
  Mijn grote vraag is, hoe doen andere analisten dat????


  ik sluit mijn positie ook vandaag, probeer nog 367 te pakken en anders lager er uit. komende dagen wil ik niet meer in de markt zitten. het is goed geweest zo. soms moet je even pas op de plaat maken.
 7. Felix66 2 juli 2020 14:06
  Let maar op ! De banengroei is zeker 2 miljoen ( weer een leugen want er komen er nog steeds bij. Inmiddels meer dan 40 miljoen werklozen in Amerika) maar waarom deze gemanipuleerde cijfers... heel eenvoudig omdat goud en zilver te sterk stijgen en ze dat op die manier weer omlaag kunnen manipuleren met hun papieren goud en zilver ETF`s.
9 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare