Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Bezittingen topman Azimi niet ondergebracht in beursfonds Lavide

AMSTERDAM (AFN) - Een deel van de bezittingen van topman Salar Azimi van Lavide wordt toch niet ondergebracht in het beursfonds. Volgens de onderneming wordt gekeken naar alternatieven, zo werd in een verklaring gemeld. Deze week wordt een voorlopig akkoord getekend met een bedrijf, dat volgens Lavide zeer solide oogt en interesse heeft om te komen tot een omgekeerde overname.

Het bestuur van Lavide heeft naar eigen zeggen de afgelopen maanden met andere partijen gesproken. Daaruit kwam naar voren dat er betere opties zijn dan de inbreng van de bezittingen van Azimi. Zodra meer duidelijkheid bestaat over de haalbaarheid voor beide partijen zal de markt worden geïnformeerd.

De belastingdienst deed eerder een boekenonderzoek naar de herkomst van het bezit en de fiscale geschiedenis van Azimi. Daaruit kwam volgens Lavide naar voren dat zijn middelen geen illegale herkomst hebben en dat er geen belasting is ontdoken. Daarop werd het eigenlijke plan om de bezittingen onder te brengen in het fonds hervat. Dat plan is nu dus van tafel.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Lavide Holding

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lavide Holding

0,600 17:28
-0,005 -0,83%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links