Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Virusvrees slaat keihard toe op Wall Street

Reacties

46 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
 1. Simpele Gast 12 juni 2020 03:59
  quote:

  pete67 schreef op 11 juni 2020 22:35:

  Ik zal zelf het stukje maar even goed tikken: we konden deze week al lezen dat veel Amerikaanse professionele beleggers en instituten de recente stijging gemist hadden en daarom hebben ze vandaag hun algoritmes (zie de rechte schuine streep naar beneden in ALLE index-grafieken) aan het werk gezet om de boel omlaag te sturen, om zo hopelijk bij de longzitters angst te kweken, waardoor die gaan verkopen en ze zo hun eigen instapmomentje alsnog kunnen uitkiezen. Dat geleuter hier van de 'experts' is compleet overbodig geworden, want er zit geen logica meer achter de beurzen, alles is kunstmatig en gestuurd. Toch blijven ze elke keer maar weer hetzelfde riedeltje afsteken, want verdienmodel.
  Het zou goed kunnen dat algoritmes al volkomen autonoom functioneren. Geen professionele mannetjes meer die op het scherm de beurskoersen volgen en dan besluiten nemen. Althans niet bij de gewichtige aandelen.
 2. forum rang 7 het zwaard 12 juni 2020 08:10
  Een tweede stimuleringsronde in de VS om de afzwakkende economie te ondersteunen lijkt nu meer dan waarschijnlijk. Misschien was deze helemaal niet nodig geweest indien Trump sneller had ingespeeld op het Corona virus. Het had tevens ook duizenden doden kunnen vermijden. Hoelang pikken zijn aanhangers dit langer nog? Zeker nu blijkt dat je 'n papier moet ondertekenen indien je wil deelnemen aan een meeting van Trump, waarin je verklaard dat je indien wordt besmet de Republikeinse partij hiervoor niet verantwoordelijk kan worden gesteld. Als je het mij vraagt moet je dan wel heel dom zijn om daar naar toe te gaan. Stel dat ze dat hier ook bij voetbalwedstrijden zouden toepassen. Wie gaat er dan nog naar een voetbalstadium ?
46 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

NY-DJ-Industrial Avg

0,00 nov '18
0,00 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links