Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Staat heropent leningen en geeft nieuwe obligatie uit

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
 1. [verwijderd] 3 juni 2020 12:45
  6,5 miljard is fors, de geldmarkten moeten er een rem op zetten door bijvoorbeeld wat meer rente te vragen, het oogt nog steeds als een Weekamp krediet: te makkelijk, overconsumptie, de zorgplicht niet serieus nemen, on the edge.

  Er wordt geleend op de arbeidsinzet van een land, meer en harder werken levert uiteindelijk meer onderpand op, dus makkelijker geld.

  Het goedkoopst lenen: slaven in dienst hebben, geen loon, 10 uur per dag 7 dagen per week aanwezig en geen vakantiegeld...dit is de ultieme, natte droom voor Hoekstra en Rutte...
 2. [verwijderd] 4 juni 2020 11:57
  De minister kan stoer doen en vertrouwen uitstralen "We staan er goed voor, we hebben alles onder controle"

  De laatste twee maanden crisis leerden ons wat er gaat gebeuren als een groot deel van de werkende klasse niet meer kan werken, de boel flikkert met grofweg 50 miljard euro schade per maand in elkaar, juni-september worden weer bijgestort met noodpakketten(NOW 2.0)

  Er wordt(en altijd eigenlijk) geleend op de schouders en ruggen van de werkende klasse, en dat stort juist in nu.

  Ik durf te stellen dat als er geen normalisatie komt in de samenleving Nederland na 1 oktober "kaltgestelt" gaat worden, aan het scenario uitkomen tweede piek wil ik nog helemaal niet denken.

  Als minister moet je nu goed toneel kunnen spelen: langzaam de ogen knipperend, een relax lachje, wegwuif gebaren maken, wegkijken van de camera...kijk er doorheen!
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links