Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Geen zorgen meer over liquiditeit bij Basic-Fit'

AMSTERDAM (AFN) - De zorgen over liquiditeit bij Basic-Fit behoren tot de verleden tijd. Dat schrijven kenners van KBC Securities nadat de fitnessketen een update gaf over de heropening van de sportscholen en de afgeronde bankfinanciering.

Basic-Fit verwacht dat op 1 juli al zijn sportscholen weer open zijn. Verder kreeg Basic-Fit toegang tot een extra bankfinanciering van 60 miljoen euro. Dat geld wil de keten gebruiken om zijn rekeningen te betalen totdat alle vestigingen weer in werking zijn en klanten weer gebruik maken van hun abonnementen.

De marktvorsers wijzen verder naar de extra stappen die Basic-Fit nam om zijn clubs gereed te maken voor de opening, zoals een online-registratiesysteem om de drukte te voorkomen. Al met al vinden de analisten de update van het sportbedrijf positief en benadrukken dat alles in lijn met hun verwachtingen loopt. KBC blijft bij zijn koopadvies op Basic-Fit met een koersdoel van 29 euro.

Het aandeel van Basic-Fit stond vrijdag ruim een halfuur na de opening van de beurs in Amsterdam 0,6 procent hoger op 23,45 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Basic-Fit

Gerelateerd

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 Flowermountain 29 mei 2020 11:00
  quote:

  Red_ schreef op 29 mei 2020 10:49:

  Het zal vast storm lopen met nieuwe aanmelding gezien Corona en de zomer.
  Iedereen heeft inmiddels door dat buiten sporten de kans op besmetting stuk kleiner is, nota bene gratis en je krijgt gratis vitamine zon op je bol.
  Mee eens, alleen het merendeel heeft een ''stok'' achter de deur nodig om van de bank te komen. Als ze dan maandelijks wat betalen voelen ze de verplichting om te gaan. Helaas, maar zo ziet het er wel uit. Ik denk wel echt dat Basic Fit hier sterker uit gaat komen. Veel lokale sportscholen hebben moeite om het hoofd boven water te houden, laat staan hun vaak verouderde locatie aan te passen aan de nieuwe richtlijnen. Ik heb mijn Basic-Fit aandelen te vroeg weggedaan met de kennis van nu, maarja achteraf is mooi wonen zeggen we bij ons in de regio.
 2. frank2you 29 mei 2020 11:59
  Ja, dat was mijn eerste indruk ook. Hoe verbazingwekkend zijn al die positieve berichten over BasicFit. Wat voor belangen spelen er. Is de CEO van BasicFit het holmaatje van 1 van de eigenaars
  van IEX of gaan de belangen nog veel verder?

  1 ding is me duidelijk geworden na een decennium en langer IEX. Dit is een reclamesite, geen van de postende zelfbenoemde experts schrijft een objectieve mening. Overal zijn er verschillende belangen en zo heel af en toe kom ik een waardevol bericht tegen op 1 van de forums. De rest is achterhaalde, foute en/of sensatiejournalistiek.
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Basic-Fit

38,360 20 mei
+0,960 +2,57%
Premium

Explosieve ledengroei voor Basic-Fit

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links