Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

KLM verruimt vrijwillige vertrekregeling vanwege coronacrisis

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
 1. Elroy1234 19 mei 2020 19:07
  Hoe financiert de overheid dit ? De NOW regeling is van de overheid. Deze werknemers die hiervoor kiezen worden betaald middels de lening die er waarschijnlijk komt. De 2-4 miljard waarover gesproken wordt betreft een lening. De overheid zal garant staan voor een groot deel. Een klein deel blijft risico voor banken. Er zal een flinke rente gevraagd worden. Ik ben zelf werknemer.
 2. geobeo 19 mei 2020 20:35
  quote:

  Studentenrekening schreef op 19 mei 2020 18:50:

  Het is toch vreemd dat de overheid dit financiert, terwijl het MKB werknemers gewoon moet ontslaan zonder mooie premies.
  Je krijgt waar je op stemt. Na wife-beater Eurlings is het binnenkort de beurt aan een of andere VVD'er. Misschien wel Rutte.

  Is dus helemaal niet vreemd dat de overheid dit financier. Volledig voorspelbaar.
 3. Weert=No.1 19 mei 2020 23:15
  Ja,die komen weer goed weg, evenals de bankklerken die destijds 2 maal hun jaarsalaris meekregen ( bv. bij ABNAMROT ), waar het best gekwalificeerd personeel wegging omdat ze toch zo weer een baan hadden bij een andere werkgever of voor zichzelf begonnen. Dit verhaal geldt ook voor de vrijwillige uitloop bij de belastingdienst. Kwalitatief goed personeel kreeg de buit mee, terwijl de pennenlikkende zakkenwassers achterbleven bij Maffia "Belastingdienst".
 4. Weert=No.1 19 mei 2020 23:28
  quote:

  Studentenrekening schreef op 19 mei 2020 18:50:

  Het is toch vreemd dat de overheid dit financiert, terwijl het MKB werknemers gewoon moet ontslaan zonder mooie premies.
  Heeft nog iemand vertrouwen in de "Overheid "?? Ik geloof nog liever in de MAFFIA. Wij moeten nu dus toch op decreet van A. Merkel en die Macron, (die de EU beschouwt als een uitbreiding van het Franse territorium) meebetalen ( een kleine 38 Miljard Euro) om de overheidstekorten onder het mom van "Corona" aan die spaghettivreters te schenken en er nooit meer iets van terugzien omdat hun financieringstekort naar 140 % BBP aanloopt.Volgens Jesse Klaver gaan die Italianen daarvoor als dank Nederlandse snijbloemen kopen ???? neen, geen snijbloemen, want we zien van deze "Lening "geen enkele Lire terug.
 5. [verwijderd] 20 mei 2020 12:01
  quote:

  Mcdj schreef op 20 mei 2020 10:09:

  De oprotbonus komt bij 15 dienstjaren neer op 7,5 maandsalaris. Dat komt voor een piloot neer op 45k netto.....daar gaat niemand die relatief kort in dienst is zijn baan voor opzeggen. Deze premie is alleen interessant voor mensen die nog 1 a 2 jaar voor hun pensioen zitten.
  Dat is ongeveer de helft van het personeel lijkt het wel eens :)
  (Sorry, das een beetje vals)
 6. forum rang 5 default 25 mei 2020 19:30
  Quote: Als het aan de bewindsman ligt zullen onder meer de topsalarissen omlaag moeten, van zowel management als goed betaalde piloten. Hoekstra wilde niet meegaan in een oproep vanuit de linkse oppositie om juist mensen met een flexcontract extra te beschermen. Hij benadrukte dat het in de huidige crisis niet mogelijk zal zijn alle banen te redden.

  Kunnen we straks een overzicht krijgen hoeveel

  a) leden van het management
  b) piloten
  c) voetvolk

  de zak heeft gekregen?
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Air France-KLM

12,278 22 sep
-0,072 -0,58%
Premium

Waarom Air France-KLM een klassieke value trap is

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links