Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Duits hof: ECB moet opkoopprogramma aanpassen

Reacties

24 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. loekhonderd 5 mei 2020 15:26
  Vreemde uitspraak dat een Duitse rechtbank over Europees recht een uitspraak doet in strijd met het Europees hofuitspraak. Echter de ECB kan uitleggen vanuit Europees perspectief, hoe dit besluit is genomen. Om daar als Duitse rechter iets van te vinden is natuurlijk vreemd. Het lijkt mij een logische stap dat de ECB via het Europees hof de Duitse rechter niet ontvankelijk laat verklaren.
 2. GJF1959 5 mei 2020 20:26
  quote:

  Rupert schreef op 5 mei 2020 13:25:


  en zo compleet volgens de verwachting, gaan we na de Corona crisis de EUR crisis krijgen.
  Noorden wil geen hogere rente betalen om het Zuiden in het zadel te houden, (terecht) en het Zuiden wil niet door het Noorden verteld worden wat te doen (terecht)

  De EUR gaat gewoon instorten als er geen EuroBonds komen, hoe kun je in hemelsnaam in een monetaire unie zitten met verschillende rente voeten?  Rupert woont vast niet in Groningen(ik ook niet) maar de hele randstad is gebouwd vanuit het Groningse gas. Net zoals de gouden eeuw gebaseerd was op de winning van het veen in Drenthe
 3. Snarfie007 5 mei 2020 20:30
  "Dit niet meer zou mogen" ?? is de wereld op zn kop. Chantage is schijnbaar waar die landen op leven. Bezuinigen manana. Door dat opkoop programma hoeven die landen 0 te doen ze lachen je gewoon uit. We zouden er nu klaar mee moeten zijn het is voor die landen buigen of barsten. Een tussen weg wat we jaren hebben geprobeerd maakt alleen maar stinkende wonden. Enige uitweg een Neuro en een Zeuro. En als de realiteit inzinkt (bij die zuid europesche landen) dan pakken ze dat met beide handen aan. We zijn dan grotendeels onze investeringen in o.a. die zuideuropesche obligatie wel kwijt meende Duitsland 1.2 triljoen en nederland iets van 100 miljard. Liever dat dan eindeloos doorgaan.
24 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links