Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Leasebedrijf gebruikt tankapp Ease2pay sneller vanwege corona

ROTTERDAM (AFN) - Leasebedrijf ALD Automotive gaat de tankapp van Ease2pay sneller in gebruik nemen vanwege het coronavirus. Dankzij de app kunnen bestuurders contactloos voor het tanken afrekenen. ALD Automotive zal de app aan een duizend private leaserijders beschikbaar stellen. Als dat goed gaat wordt de app standaard aangeboden en geïntegreerd in de eigen app van de leasemaatschappij.

"Door de huidige Covid-19-maatregelen, gaan we deze dienst versneld uitrollen’’, vertelt Lonneke van der Horst, marketingdirecteur bij ALD Automotive. "Met Ease2pay spelen we in op een extra behoefte aan contactloos betalen en testen we uit hoe we het betaalproces nog gemakkelijker en veiliger kunnen maken voor onze private leaserijders."

De app van Ease2pay helpt naast contactloos tanken goedkope tankstations in de buurt te vinden. Ook krijgen de bestuurders beter inzicht in de maandelijkse kosten die ze maken.

Ease2pay en ALD Automotive hebben vorig jaar al een test gedaan van de app met zakelijke rijders.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ease2pay N.V.

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Ease2pay N.V. 2,490 16:13
-0,010
-0,40%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare