Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Aandeelhouders Neways akkoord met benoemingen

SON (AFN) - Aandeelhouders van Neways Electronics hebben ingestemd met de benoemingen van Hans Büthker en Karin de Jong tot commissarissen, voor een eerste termijn van vier jaar. Op de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering konden alle stempunten op goedkeuring rekenen. Zo is president Henk Scheepers herbenoemd voor een derde termijn van twee jaar.

Büthker is tevens topman van GKN Aerospace. De Jong is financieel directeur van apothekerstoeleverancier Fagron. Zoals eerder aangekondigd is René Penning de Vries na afloop van de vergadering teruggetreden als commissaris.

Tijdens de vergadering is ook bekendgemaakt dat de raad van commissarissen heeft besloten de eerder voorgestelde aanpassing van de bezoldiging van commissarissen in te trekken. Dit betekent volgens het bedrijf dat in 2020 geen verhoging van de remuneratie naar het mediaanniveau zal plaatsvinden.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Neways

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Neways Electronics 12,750 17:35
+0,050
+0,39%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare