Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

'Wall Street opent lager na sterkste banenkrimp in jaren'

Reacties

28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. Tuut 3 april 2020 16:21
  Voor de mensen die graag alles naar beneden praten over dingen die ze niet weten. De toekomst van al jullie pensioenen word belegd in beursgenoteerde bedrijven. De vraag naar spullen blijft gewoon weer komen en in China zullen zo snel mogelijk weer productie opstarten edition.cnn.com/2020/04/02/us/coronav...
 2. forum rang 7 Lepre Chaun 3 april 2020 16:28
  Maar de tweede reden voor deze enorme stijging is dat voor veel arme Amerikanen deze uitkering hoger is dan hun loon. Mensen op een minimumloon hebben Zichzelf dus ook massaal werkloos verklaard om 39 weken deze uitkering te kunnen krijgen. De vraag is hoe je deze mensen in 2020 weer aan het werk gaat krijgen. De toeloop op de uitkering is zo massaal dat controle op e.e.a. amper mogelijk is.

  Dus echt slecht staat het er niet voor in USA
 3. Bill Warren 3 april 2020 16:38
  Lijkt me dat de meeste beleggers nog in de ontkenningsfase zitten en ervan uit gaan dat alles na de zomervakantie weer goed komt. We stevenen af op een diepe recessie omdat Corona impact nog lang zal doorsijpelen. Bedrijven zullen failliet gaan, bestedingen van mensen gaan naar beneden door werkeloosheid. Bedrijven hebben ingeteerd op hun eigen vermogen waardoor investeringen vertraagd of afgezegd worden. Banken moeten afschrijven op hun slechte leningen. De bekende spiraal waardoor er nog veel negativiteit moet worden verwerkt op de beursvloer.
28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

NY-DJ-Industrial Avg 0,00 nov '18
0,00
0,00%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links