Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Ease2pay voelt sterk gedaalde autogebruik door coronavirus

ROTTERDAM (AFN) - Ease2pay heeft ook last van de coronacrisis, omdat het autogebruik in Nederland sterk is afgenomen. Hierdoor ziet de beursgenoteerde onderneming sinds half maart een blijvende daling in het aantal auto-gerelateerde betaaltransacties.

De betaaldienstverlener maakt zover het kan gebruik van de financiële regelingen die de overheid ter beschikking stelt. Daar waar het mogelijk is worden ook passende maatregelen genomen om uitgaven te reduceren.

Ease2pay verwacht dat de gevolgen van de virusuitbraak een impact zullen hebben op zijn prognoses en daarmee op de bereidheid van externe partijen en de kapitaalmarkt om de onderneming te financieren. Maar hoe alles precies zal uitpakken is nog onduidelijk.

Aandeelhouder The Internet of Cars had in december nog een kredietfaciliteit van 650.000 euro aan de onderneming ter beschikking gesteld. Daarvan is op dit moment nog 188.000 euro ongebruikt.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ease2pay N.V.

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Ease2pay N.V. 2,490 10:53
0,000
0,00%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare