Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Tot driekwart minder omzet uit bezorgingen voor Sligro

Tot driekwart minder omzet uit bezorgingen voor Sligro

VEGHEL (ANP) - Groothandelsbedrijf Sligro haalt op dit moment 70 tot 75 procent minder opbrengsten uit het bezorgen van voedingswaren aan bedrijven. De onderneming is normaal gesproken een grote leverancier aan cafés en restaurants in Nederland en België, maar die zijn als maatregel tegen het nieuwe coronavirus gesloten.

Topman Koen Slippens van Sligro schrijft in een toelichting dat zelfbedieningsgroothandels van het bedrijf juist meer omzet draaien. Klanten slaan hier grotere voorraden in. Eerder op de dag maakte het bedrijf samen met branchegenoot Makro bekend deze filialen ook voor gewone consumenten open te stellen.

Voor de maanden waarin de horecasluitingen van kracht zijn, verwacht Sligro een aanzienlijk lager resultaat voor rente, belastingen en afschrijvingen. Wel denkt het bedrijf quitte te kunnen blijven draaien, of zelfs een licht positief bedrijfsresultaat te kunnen behalen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Sligro

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Sligro Food Group 25,550 10:41
-0,400
-1,54%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare